Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 10 Maart 2009 – Uit bed klimmen

10 Maart 2009 – Uit bed klimmen

Iets wat nog nooit echt aan de orde was geweest begon nu. Normaal gesproken ging je gewoon lekker slapen en was er niets aan de hand. Dit deed je dan in je prachtige white-wash ledikant. Je werd natuurlijk toch al weer wat groter maar het leek nog helemaal niet nodig om over te gaan naar een ander bed. Je sliep hier nog zo lekker in.

Totdat je een keer boos was toen je in de middag naar bed moest. Dat was eergisteren. Mama had je in bed gezet (zonder slaapzak) en 2 minuten later stond je weer in de kamer met een grote grijns op je gezicht en zou lekker gaan spelen. Zoals je wel begrijpt mooi fout gedacht natuurlijk want als een speer ging je weer richting slaapkamer. Uiteindelijk leek het wel een soort spelletje want je kon echt bij de deur gaan staan totdat jij weer naar buiten zou komen.

Dus dan maar iedere keer de slaapzak aan als je naar bed moest. Daarmee zou je vast niet uit bed gaan klimmen. Wat we hadden verwacht gebeurde dus ook de afgelopen 2 dagen. Met de slaapzak aan klom je niet meer uit je bedje. Tot vandaag. Want je word toch slimmer en ziet af en toe misschien het gevaar ook nog niet helemaal. Wat gebeurde er nou vandaag. Je was weer eens behoorlijk kwaad dat je moest gaan slapen terwijl je bijna in de kamer lag te slapen met wallen onder je ogen dat wil je niet weten. Papa had je slaapzak aangedaan wat al de nodige moeite koste. Daarna hup je bedje in. Mama en papa gingen lekker samen tv zitten kijken toen ze een paar minuutjes later ineens *BONK* hoorden. Dat was toch wel erg apart. Ze schrokken er wel een beetje van.

Daarna werd er op jou deur geklopt dus het was al snel duidelijk wat er was gebeurd. Meneer had weer eens geen zin om te gaan slapen en zo boos geworden dat niets hem meer tegen kon houden van de vrijheid. Gewoon zichzelf over de rand geworpen en met een grote *BONK* kwam je op de grond terecht. Papa en mama laten niet over zich heen lopen en daarom werd hetzelfde riedeltje als 2 dagen geleden herhaalt. Jij klom uit je bed… en papa of mama liep je kamer binnen zodra ze de *BONK* hoorden om je er weer in te stoppen.

Zoals je wel begrijpt, geen denderende oplossing voor het probleem. Op het moment dat jij je hoofd stootte omdat je niet echt slim over de reling was geklommen bleef je toch maar in bed. Kortom een drama waar we niet iedere dag zin in hebben dus het word tijd voor een oplossing!

No Responses to “10 Maart 2009 – Uit bed klimmen”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links