Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 20 December 2006 – Ziekjes

20 December 2006 – Ziekjes

Vandaag had mama een afspraak gemaakt bij de huisarts want het werd toch alleen maar erger. Toen we daar zaten kreeg mama antibiotica voor jou en een pufje. 3 dagen later werd het helemaal niet beter door de medicijnen. Maar vandaag was het het de 23e en papa zou terug komen dus wij ging papa maar halen op schiphol.
Die blij was dat die lekker naar huis toe kon. Maar zodra mama thuis was heeft ze eerst de huisartsen post gebelt voor je waar we dus gelijk langs konden komen.
Opa en oma stelde voor dat hun even langs ging met jou dan kon mama en papa even bij elkaar blijven. Toen oma eenmaal belden dat de huisarts zei dat ze maar even langs het ziekenhuis moesten om te vernevelen want hij was wat benauwd. Mama vond het goed want vernevelen was niet zo erg veel bijzonders dus opa en oma konden wel alleen gaan.

Totdat opa belden dat de allerij onderzoeken bij je ging doen toen schrok ik wel even en ben ik gelijk vervoer gaan regelen zodat ik ook naar het ziekenhuis toe kon. Daar aangekomen kwam oma net met jou terug van het bloedprikken, ze nemen je dat van je hieltje af.

Na lang wachten kwam de artsen dat de long foto goed was gelukkig! En dat het waarschijnlijk het RS virus is. Het Rs virus is een griepje voor een volwassen maar voor een baby toen behoorlijk strerk. Ze vertelde ons dat het 10 dagen zou duren en dag 7 het ergste zou zijn. Maar verder konden ze helemaal niks dan alleen maar uit laten zieken. Hier ben je uiteindelijk na 2 weken vanaf gekomen!

 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links