Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 28 November 2007 – Kerst fotoshoot

28 November 2007 – Kerst fotoshoot

Denk je een amateurfotograaf die voor haar hobby wel eens een shoot heeft als vriendin te hebben blijkt ze qua agendaplanning meer een compleet bedrijf te hebben. Sinds de mond-op-mondreclame flink begint te lopen is er bijna geen datum meer te plannen. Tenminste niet uit de losse pols. Even vragen van nou komt overmorgen ook uit als we langskomen dan krijg je naar alle waarschijnlijkheid een datum over 3 weken terug. Deze shoot moest er wel weer even komen want de kerstdagen komen er weer bijna aan.
Het leek papa en mama een erg leuk idee als we dit jaar een hele mooie kerstkaart gingen maken in het teken van jou. Een nadeel was dus dat de fotoshoot doordeweeks en in de middag gehouden moest worden waardoor papa helaas niet mee kon. Die moest gewoon centjes verdienen. Maar opa vind het niet erg om papa’s auto en kroost mee te nemen dus hij ging met oma en mama naar Karin toe voor de shoot.

Je glimlachte in eerste instantie weer van oor tot oor. Totdat het moment dat de foto’s weer gemaakt moesten worden en jij in de studio in het midden plaats moest nemen. Gelukkig had je wat andere kleren aan met allemaal voor jou vreemde extraatjes zoals een bontkraagje. Daardoor was je soms wat afgeleid en werd de fotoshoot een heel groot succes.

Er zijn weer heel veel leuke foto’s uit gekomen en voor Karin ben je nog steeds haar grote held. Nu wachten tot alles ontwikkeld is en dan kijken of we er een prachtige kerstkaart van kunnen fabriceren. Maar dat komt vast helemaal goed.

Hierna gingen opa en oma nog even samen wat privekiekjes maken. En natuurlijk kon jij daar ook niet bij ontbreken. Het is natuurlijk je eigen schuld. Had je maar niet zo fotogeniek moeten zijn….

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links