Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 05 September 2006 – Geen krampjes meer

05 September 2006 – Geen krampjes meer

Onze man had deze nacht goed geslapen. Hij kwam voor het eerst maar twee keer om zijn voeding. Mama en papa waren al erg blij! Hier hadden we echt wel even op zitten wachten. Je maakt nu zelf ook een veel betere nachtrust. Als de kleine de hele tijd begint te mopperen/huilen ben je toch gauw geneigd hem weer op te pakken. Dus eindelijk een beetje rust gepakt.
Om 9 uur kwam de kraamzorg weer en begon de dag alweer vroeg. Na eerst even uitgebreid te hebben ontbeten (leren we toch wat goeds van de kraamzorg want normaal kwamen we als we vrij waren rond 12uur uit bed en dan even een hapje eten en dan het avondeten en klaar was het weer) ging mama even lekker douchen. Toen mama klaar was mocht papa zich ook even opfrissen. Is toch best lekker om even te douchen helemaal als je nog een vermoeide waas over je heen hebt hangen.
Hierna was het de beurt aan ons dropje om gewassen te worden. Dit ging in eerste instantie onder begeleiding van de kraamzorg. Zij liet even duidelijk zien waar je precies op moest letten en hoe je hem precies moest wassen. Vooral belangrijk is dat bij de oogjes. En zijn navelstreng zit er natuurlijk nog aan en dat moet toch ook voorzichtig een beetje schoongemaakt worden. Dus met een wattenstaafje ging ze daar aan het werk.

Voor mama niet echt een prettig gezicht. Die vond het echt niet fijn om te zien hoe de navelstreng erbij lag. Volgens de kraamzorg ging het de goede kant op. Het zag er allemaal prima uit. Na de kleine weer aangekleed te hebben en voeding gegeven te hebben was het voor de kleine man alweer tijd om maar een dutje te gaan doen.

Het is echt een heel makkelijk kereltje. Ook als hij wakker is gaat hij niet huilen of wat dan ook maar gewoon lekker een beetje om zich heen liggen kijken. Tenzij hij echt honger heeft, want dan brult hij wel. Verder hebben we vandaag lekker geprobeerd bij te komen. Een zogenoemde pyjamadag hebben we er van gemaakt. Een uur of 4 in de middag kwam oma nog eventjes langs om te kijken hoe het ging met onze kleine en wat kleine dingetjes te brengen die we nog nodig hadden. Ook bracht zij de broek die aan het begin van de zwangerschap al was toegezegd. Alleen wist oma even niet hoe ze hem precies af moest maken en zodoende had mama hem dus ook nog nooit gedragen.

Om een uur of zeven kwam oudtante Wilma langs en die was ook gelijk helemaal verliefd op ons manneke. Maar ja, wie is dat niet! Verder was afgesproken dat zij de broek mee zou nemen en daar de laatste hand aan zou leggen. Zodat mama hem vrijdag naar de bruiloft eventueel zou kunnen dragen. Ze hebben hier nog ongeveer een uurtje gezeten en toen was het voor de beide mobiele dames tijd om richting hun andere verplichtingen te gaan.

Papa en mama hebben hierna lekker de tv aangezet en hebben rustig een film zitten kijken terwijl Kaye heerlijk lag te slapen. Aan de ene kant vraag je je dan af of hij in de nacht ook wel goed door zal slapen of je hem wakker moet houden tot je zelf ook gaat slapen. Alleen is dat toch eigenlijk wel een beetje zielig. Als hij slaapt wil je hem gewoon lekker laten liggen en dat hebben we dus ook gedaan.

 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links