Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 11 Juli 2006 – Verloskundigenbezoekje en nog wat onbelangrijks :)

11 Juli 2006 – Verloskundigenbezoekje en nog wat onbelangrijks :)

Op deze prachtige dinsdag was het weer tijd voor een verloskundigenbezoek. En ook was het tijd om op zoek te gaan naar een mooi driedelig pak voor een zeker doel (sollicitatiegesprek) voor papa. Hij was hier heeel erg van gecharmeerd . Echt een figuur om in pak te lopen. Mama zag het ook helemaal niet zitten maar jah ene Hobbe Jan had bepaalde mensen wijsgemaakt dat het in de ICT nu eenmaal heel gewoon was en daarom moesten we maar eentje uitzoeken.Bij de verloskundige zag alles er weer prima uit. Groeit goed, bloeddruk goed en ijzergehalte was prima. We hadden niet anders verwacht (alleen het ijzer misschien). Een boel dingen weten we nu ook wel omdat we natuurlijk de baby vaak voelen en kunnen luisteren naar het hartje. Toch is het altijd weer een geruststelling om te horen dat alles in orde is.

Na het bezoekje begonnen de vele omzwervingen door de stad op zoek naar het pak voor de meeneemprijs. Helaas bleek dat geen gemakkelijke opgave. Bij de C&A hadden ze mooie aanbiedingen alleen hebben ze daar niet het systeem dat je een broek en een jasje kan combineren. Je zoekt altijd een broek maat 50 uit en een jasje maat 50 en als 1 van de 2 dan niet past terwijl de andere perfect zit… dan heb je pech. Dus nadat we de maten wisten op naar een andere winkel(P&C) want daar kon je wel combineren. Een prachtig pak bij elkaar gezocht voor de schrikbarende vriendenprijs van 150 euro… en dan moest daar nog ‘even’ een stropdasje en een overhemd bij.

De verkoper had alles al bijna in een tas gestopt en papa en mama hadden zoiets vandat is wel veel geld! Dus even gevraagd het achteruit te hangen tot sluitingstijd en als we het dan niet hadden opgehaald kon ie het wel weer terughangen. Naar een andere winkel gelopen waar de prijs van een compleet pak dus ook met hun superafprijzingen op dezelfde prijs uitkwam (exclusief overhemd en stropdas). Uiteindelijk was het al kwart voor 6… dus wij als een speer naar de C&A… daar ehm een kleine switch gemaakt(oftewel een broek met jasje van 52 en broek met jasje 50 gepakt) zodat we een setje hadden wat precies goed was voor papa. Toen de nek nogmaals laten opmeten en die bleek 39 te zijn dus wit overhemd gepakt en toen met deze hele collectie langs de stropdassen gelopen. We waren geloof ik op dat moment de laatste in de winkel… en dus kregen we al gauw hulp want ze wilden wel graag dicht. Na wat wikken en wegen ook een geschikte stropdas gevonden en op naar de kassa.

De kassiere keek wel even verbaasd op toen ze de maatverschillen zag maar ze deed net of ze er overheen las en pakte alles mooi in. Gelukkig hadden we al opgevangen dat het vaker mis ging daar… en de verkeerde maat broek bij het verkeerde jasje hing en dan had je dus als klant gewoon geluk.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links