Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 31 Juli 2008 – Bed ongelukje en feest op het strand!

31 Juli 2008 – Bed ongelukje en feest op het strand!

Papa en mama hebben een heel slim idee bedacht voor jou bed. Jij bent namelijk zo onrustig in je bedje omdat je altijd een lekker plekje zoekt om te nestelen dat we de ingang naar je bed maar even moesten barricaderen. In eerste instantie hadden we dit met een hangmat gedaan. Die lekker strak gespannen en het probleem leek verholpen.Maar wat gebeurde er nou afgelopen nacht. Ineens horen we een bonk en een kreet… Wat denk je dat er is gebeurd. Jawel hoor, daar lig je dan. Helemaal in onmacht in de hangmat gerold. Dus de veiligheidsvoorziening werkt wel! Je was je alleen het schompes geschrokken. Helemaal overstuur tilde papa je uit de hangmat en legde je gauw weer veilig in je bedje. Eigenlijk moesten papa en mama wel heel erg lachen toen je daar zo lach nadat ze een beetje van de schrik waren bekomen.

En 2 uurtjes later… weer precies hetzelfde! Boem daar hing je weer in je hangmat. Wel precies waar hij voor bedoeld is maar voor jou niet zo prettig zo midden in je slaap. En voor papa en mama ook niet want we konden altijd zo lekker met zijn allen door slapen. Hier moeten we dus toch maar even wat anders op verzinnen want het is zo naderhand wel heel erg grappig maar toen wel zielig.

Gelukkig ging je een leuke dag tegemoet en daar had je uiteindelijk ook wel zin in. Papa en mama waren wat minder enthousiast. Die vonden het toch niet zo fijn om laat naar bed te gaan en dan ’s nachts wakker gemaakt te worden en dan weer vroeg gewekt te worden omdat jij weer graag naar buiten wilde. Het was zelfs zo erg dat je de nacht ervoor toen je het ontbijt had verorbert niet meer wilde slapen. Je wilde naar buiten en spelen! Aan je verstand brengen dat het nog nacht was en heel vroeg en er toch nog geen andere kindjes waren om mee te spelen ging er niet in.

Dus uiteindelijk je uit bed getild zodat je het zelf kon zien. Klaarwakker en vol goede moed klom je de caravan uit de tent in. Daarna als een speer richting de deur van de tent en naar buiten. Helaas zag je toen dat het heel donker was buiten. Ook had je het ineens niet meer zo warm want het was niet echt mooi weer op dat tijdstip. Met veel tegenzin kwam je weer naar binnen toen papa vroeg of je dan maar weer naar je bedje ging om nog even te slapen.

Gelukkig ging je na nog veel gemopper uiteindelijk toch even je oogjes dichtdoen voor een paar uurtjes.

Mama ging vanavond naar Dirty Dancing in Utrecht. Daar hadden ze wel zin in. Jij zou dan met opa vast naar het strand gaan. Daar waren namelijk spelletjes voor kinderen en je kon er pannenkoeken eten. Om een uur of 8 was dan het moment om de ballonnen los te laten. Dit om het vandaag Warchild-dag was. Door heel Nederland werd dit op verschillende campings georganiseerd.

Jij vind pannenkoeken heerlijk dus terwijl jij met opa vast naar het strand ging reed papa mama en oma naar het station in Nijkerk. Daarna zou papa ook naar jou toe komen om een hapje mee te eten en de ballonnen los te laten. Maar papa wilde eerst nog gauw even gaan kijken bij je broertje. Die was namelijk bij Yolene op het veld achtergebleven. Dat was voor hem wel zo lekker en prettig in plaats van al dat gesjouw.

Daarna ging papa gauw naar jou toe. Je had al 3 pannenkoeken helemaal opgegeten. Dat ging er wel in. Nu was je flink aan ravotten met alle andere kinderen. Het was aardig druk op het strand. Opa had al een paar ballonnen gekocht en daar jou naam onder gezet. Dus leek het papa wel zo leuk om dan ook maar een paar ballonnen te kopen met de naam van je broertje er op. Op die manier hadden jullie allebei kans om leuke prijzen te winnen.

Na enige moeite omdat alle ballonnen in elkaar verstrikt waren en jij er zo graag eentje vast wilde houden gingen ze om 8uur precies de lucht in. Met een nieuw record. Helemaal super natuurlijk. Je stond ook helemaal te genieten en de ballonnen na te wijzen en te kijken zolang je ze kon (niet erg lang want de bomen blokten na 300m het zicht). De meeste kwamen er overheen, sommige ook niet.

Van de strandlucht en het lekkere eten was je helemaal uitgeput. Opa en papa hadden alleen nog niet gegeten dus die gingen gauw even de aanbieding halen. Een gezinszak friet van een paar euro en 4 frikadellen. Maar ze waren erg aardig geweest bij het snackluik. Toen de zak met frikadellen opengemaakt werd bleken er namelijk geen 4 maar gewoon 8 frikadellen in te zitten! Oftewel lekker smullen en smikkelen. Bollie als je bent ging er nog wel een frikadelletje bij je naar binnen.

Daarna ben je lekker gedouched en was het tijd om te relaxen. Lekker even rustig tv kijken. Al met al weer een hele drukke dag maar je hebt je ontzettend vermaakt!

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links