Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 09 April 2009 – Paasfeest peuterspeelzaal

09 April 2009 – Paasfeest peuterspeelzaal

 

Het is weer Pasen. Voor mij de eerste keer dat ik hier echt actief aan deelneem. Wat er precies gaat gebeuren is voor mij een raadsel maar het zal vast leuk zijn. Ik heb van papa en mama begrepen dat Pasen iets met eitjes zoeken te maken heeft en ook vanuit het geloof iets. 

Toen we samen met oma bij de speelzaal aankwamen waren er al allerlei mensen verzameld. Maar het was nog geen tijd dus er moest nog even worden gewacht. Op een gegeven moment zag ik aan de andere kant van het hek een hele grote paashaas lopen. Met een mandje en iedere keer ging die naar een boom toe en daar werd iets neergelegd. Iedereen werd helemaal enthousiast en de andere kinderen wisten niet waar ze het zoeken moesten.

Zelf was ik daar niet zo mee bezig maar toen iedereen richting de paashaas ging lopen liep ik mooi met de groep mee. Aangekomen bij het veldje met bomen  begon iedereen te zoeken en alle eitjes die ze vonden moesten naar de paashaas worden gebracht. In eerste instantie vond ik dat niet zo leuk maar nadat ik een handvol eitjes vast had liep ik toch even naar de paashaas toe. Toen ik daarna zag dat de paashaas ze gewoon weer achter een andere boom neer ging leggen stopte ik met zoeken. Zo bijdehand ben ik dan ook wel weer.

Zodra alle kinderen eigenlijk wel een beetje uitgezocht waren begon ik pas echt fanatiek te worden. Samen met papa liep ik van boom naar boom om eitjes te zoeken. Al met al was het een heel leuk feestje. Nadat we uitgezocht waren liepen we achter de paashaas aan terug naar de speelzaal waar we drinken en chocola kregen.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links