Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 08 Juli 2006 – Nieuwe vrienden

08 Juli 2006 – Nieuwe vrienden

En daar is dan eindelijk weer eens een update over onze bezigheden in deze warme warme warme snikhete klamme periode die achter ons ligt.
Vandaag weer lekker op de camping gezeten. Wel een beetje warm in het zonnetje maar jah wat doe je daar nou aan. Alles beter dan thuis in ons broeierige hokje zitten bakken! Daar loopt de temperatuur op naar een aantal graden wat we gelukkig niet af kunnen lezen omdat we geen thermometer hebben.

Terwijl we zitten te eten in de Jutter (het restaurant van de camping) samen met Koos en de moeder van oma komen Martijn, Brenda en Rachel binnen (van de caravan schuin tegenover die van Andre en Corry). Het weekend ervoor hadden we elkaar al een paar keer wat opmerkingen naar het hoofd gegooid. Waar iedereen hartelijk om lachte. En zodra ze binnenliepen was het gelijk een sfeer alsof je een stel oude vrienden na een tijdje weer ziet. Even gezellig gebabbeld en daarna toch maar richting caravan gelopen met de mededeling dat als ze wilden ze later wel ff een drankje mochten komen doen. Ok papa zei een biertje. Hierop zei Martijn van laat maar… want die drinkt geen bier .

Een half uurtje later kwamen ze inderdaad het veld op rijden om de spulletjes in de caravan te zetten. Nadat ze hadden uitgeladen kwam Brenda die naar het toilet moest eerst ff gauw een babbeltje maken met mama. Hoe zwaar ze het nu wel niet moest hebben enzo met de warmte. Mama hield zich natuurlijk groot terwijl ze wel de hele tijd zat te puffen. Uiteindelijk vragen we ons eigenlijk af of ze uberhaupt nog wel naar de wc is geweest die avond. In ieder geval schoof ze gezellig aan en niet lang daarna (Rachel *hun grote meid* was aan het spelen met de andere kinderen op het veld) schoof Martijn ook aan.

Beleefdheden waren we allang voorbij en er werd al gauw over van alles en nog wat gepraat. Het werk van iedereen en hoe ze terecht waren gekomen op de camping. Erg gezellig. Uiteindelijk moesten ze beide toch even weg omdat Rachel wat vermoeid werd en ehm beetje vervelend werd. Die naar bed gebracht en een half uurtje later zaten we bij hun op de stek.

De nodige biertjes later en een partijtje darten (helaas verloren door pappa maar die had het ook hele lange tijd niet gedaan) liep de avond dan toch ten einde. De tijd was voorbijgevlogen en het bleek dat we als laatste 4 nog buiten zaten. Als enige slachtoffer van de bloeddorstige muggen! Moeder van oma en Koos nog bedankt voor de lekkere maaltijd! En Brenda en Martijn ook bedankt voor een gezellig weekend!

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links