Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 02 September 2006 – Geboortedag!!!

02 September 2006 – Geboortedag!!!

Om een uur of 02:10 begon het heel erg te worden en toen wilde ik wel weer douchen maar dat was geen goed plan, want toen mamma in de douchebak zat kreeg ze persdrang! Mama schreeuwde het uit van de pijn, oma kwam snel naar boven toe (ze werd ertoe verplicht door opa die beneden onder aan de trap wachten) om te kijken. Toen mama begon over het gevoel te moeten poepen (flinke persdrang dus) zei oma gelijk tegen papa: ‘o maar snel de verloskundige bellen!’ Mama is maar weer snel naar bed gegaan om de weeën goed op proberen te vangen. Zonder te persen maar dat is moeilijk en pijnlijk en zwaar zeg pff.
Toen kwam eindelijk de verloskundige om 02:30 en toen ging ze voelen en gelukkig om 02:35 had ik 10 cm ontsluiting dus kon mamma rustig mee persen als er een wee was. Om 03:11 mocht mama volledig mee persen en toen was het allemaal ook heel snel gegaan. Heb nog wel een paar keer geschreeuwd en de verloskundig heel boos aangekeken en afgesnauwd als ik tijdens een wee 3 keer moest persen en lucht happen terwijl mama na 1 keer het al even helemaal had gehad en de rest van de wee liever even weg pufte.
Om 3:22 werd onze jongen geboren, pappa zei gelijk het is een jongen! Hij was iets blauw maar dat trok gelukkig al heel snel bij. Hij werd op me buik neer gelegd met allemaal doeken die eerst om de kruik warm waren gemaakt. Daarna ging het allemaal snel, ons manneke werd even weg gepakt voor de navelstreng die papa door mocht knippen. Daarna is die gewogen met een mooi gewicht van 3160 gram en een lengte van 50 cm. Opa was ondertussen ook boven gearriveerd (hij hoorde ons dropje huilen en kon niet meer wachten). Samen met papa heeft hij toen even een traantje gelaten. Ondertussen werd ons dropje aangekleed door de gearriveerde kraamverzorgster en kreeg die nog even vitamine k (voor zijn bloed te laten stollen).

Uiteraard was het toen tijd voor de grote vraag. Hoe gaat ons dropje heten. Gelukkig waren mama en papa het hier al een hele tijd over eens en hij zal door het leven gaan als: Kaye Andries Douwe Sikma

 

 


Toen werd die bij mamma aan de borst gelegd. Dat ging niet helemaal soepel want het was allemaal nogal druk in huis. Toen pakte zijn super trotse papa hem even om naar de andere kamer te gaan zodat opa hem ook even wat beter kon zien en in de tussentijd zijn ze mama gaan hechten. Daarna heb mama eindelijk het gezichtje gezien van onze kleine want daar kreeg mama de kans nog niet voor! Hij was gelijk zo dik ingepakt. Daarna hebben we wat gegeten om weer wat krachten op te doen en toen is mama gaan douchen. De kraamzorg ruimde ondertussen de kamer een beetje op en dat was wel nodig. Overal doekjes bloed en dergelijke. Om een uur of zeven ging de kraamzorg weg en vloog mama gelijk naar beneden toe. Eigelijk mocht het niet maar mama had energie voor 2 dus blijf niet boven want wat had mama nou boven te doen? Een half uurtje ofzo later gingen oma en opa naar huis toe en toen zijn we ook maar gaan slapen of tenminste wat daarvan ging lukken dan.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links