Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 27 Juli 2008 – Naar huis toe gelijk uitslapen

27 Juli 2008 – Naar huis toe gelijk uitslapen

Het is helemaal geweldig voor je op de camping maar er zijn toch een paar minpuntjes. Echt op tijd op bed zit er niet in want we zitten overal zo gezellig en je speelt zo lekker op het veld. Overdag ben je dan ook druk bezig. Dan is het al een hele strijd om je even voor een middag dutje op bed te leggen. Dit is alleen wel van belang anders dan red je het gewoon niet de hele dag.Je bent dan ook even net wat kleiner dan de meeste kinderen op het veld, qua leeftijd dan he. Want met je lengte doe je goed mee. Maar op een gegeven moment blijkt toch dat je steeds meer moeite hebt met het wakker blijven overdag. Je ziet er gewoon erg moe uit. Dus het leek papa en mama een goed idee om dan maar eens een nachtje thuis te slapen. Het weer was ook niet echt goed voorspeld (onweer). Dus wij alles ingepakt en op naar huis.

Thuisgekomen was het echt lachen. Je rende naar binnen en ging op de bank zitten. Daarna wees je op de tv en riep: Kijken, kijken! Was dus wel duidelijk wat je toch een beetje had gemist. Even uitgelegd dat we straks wel even gingen kijken maar eerst even lekker ons opfrissen zodat we een relaxed avondje zouden hebben. Daarom hebben papa en mama je eerst even heerlijk gedouched. Nou dat was wel weer even genieten voor je. Zolang onder de douche kunnen staan als je zelf wilde. En daarna nog even lekker bij papa en mama op de bank gehangen en tv gekeken en toen naar bed. Heerlijk vond je het! Je ging gelijk helemaal nestelen in je eigen bedje.

Het allermooiste was wel dat de volgende ochtend om 1uur er pas voor het eerst geluid uit je kamer kwam. Je had wel om half 9 je ontbijt gehad maar daar wilde je eigenlijk je oogjes niet voor open doen. Met veel gesteun en gekreun ging het ontbijt naar binnen. Toen papa de fles van je wilde pakken lag je met de fles naast je alweer te slapen. Echt heel schattig. Dus jij hebt zeker goed bij getanked deze dag.

Toen je uiteindelijk besluit je luikjes open te doen en aan de dag te beginnen vroegen papa en mama of je wel weer de camping wilde. Na heel even te twijfelen bij je speelgoed rende je naar de deur. Je had er dus duidelijk wel weer zin in!

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links