Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 14 Maart 2008 – Stoer speeltje gekocht voor Kaye

14 Maart 2008 – Stoer speeltje gekocht voor Kaye

Ooit zijn we een keer in Beverwijk geweest. Even over de zwarte markt en kijken wat er allemaal te halen is. Nou vooral kleren dus en daar kwamen we eigenlijk niet voor. Maar je kan er wel leuk even rondslenteren en de sfeer proeven.Ook is er een hele mooie Hema-outletstore (ja zelfs bij de Hema bestaat dat blijkbaar). Daar konden we mooie gebaksbordjes en glazen kopen. Dus dat hebben we maar gedaan. Met jou in de buurt weet je het maar nooit ;-).

Ook zagen we daar van die motortjes en auto’s staan. Elektrisch aangedreven zodat je zelf er echt in kan rijden. Papa was helemaal verkocht, zo stoer zag het er uit. En mama vond het ook helemaal geweldig. Alleen was je daar nog een beetje te klein voor.

Op het forum waar mama al tijden met veel plezier komt en allerlei verhalen leest en ideetjes op doet bleek ineens iemand een dergelijke auto te koop aan te bieden. Mama had gelijk gereageerd en daarna met papa overlegd. Het was echt zonde om dit aan ons voorbij te laten gaan dus even onderhandeld over de prijs.

Nou dit was snel rond en we konden dezelfde avond nog langs. Wij wilden ook hoe sneller hoe beter want voor hetzelfde geld bied iemand anders meer geld of kan wel gelijk langskomen en dan is hij voor hun. Gelijk opa en oma even gebeld of het mogelijk was om jou daar even te brengen zodat papa en mama rustig die kant op konden.

Dit was verder geen probleem dus papa en mama die kant op. Het was er alleen erg gezellig.. heel erg gezellig. De Hummer hebben we gelijk voor je gekocht. Wat een prachtwagen. Ook konden we niet wachten om hem aan je te laten zien. Alleen was het daar nu wel beetje te laat voor geworden. Opa en oma waren al gebeld dat je daar maar een nachtje moest logeren. Uiteindelijk waren papa en mama om half 2 ’s nachts de auto aan het uitladen voor de flat.

Er kwam een politieauto langs en die reed best wel hard maar toen ze ons zo bezig zagen reden ze ineens heel langzaam voorbij en kenen ze heel kritisch naar wat we aan het doen waren op dit tijdstip. Na enige moeite hadden we de auto binnen en konden papa en mama ook lekker slapen.

De volgende dag kreeg je de auto voor het eerst te zien toen je werd thuisgebracht. Je was echt helemaal door het dolle heen. Je ging er in zitten en wilde er gelijk echt niet meer uit. Omdat de auto niet goed door de deur past moest je er toch echt uit. Zodra hij dan door de deur was (we wilden er namelijk even mee weg) ging je er gelijk weer in zitten.

Beetje zonde was wel dat de accu bijna leeg was maar het is een geweldig ding en jij was echt helemaal blij met je nieuwe aanwinst. Later nog maar eens een stukje rijden!

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links