Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 18 Juni 2006 – Over het weekend

18 Juni 2006 – Over het weekend

Vrijdagavond heerlijk voetbal gekeken. Helaas zonder bier en borrelnootjes maar toch. Pappa moest gewoon werken. Iemand moet zich toch opofferen he. Mamma had zoiets van ik ga echt geen voetbal kijken. En steeds maar weer kwam er een mailtje binnen met “Ivoorkust had een dikke kans he” of “Ze hebben het wel moeilijk”. Neej mamma, je zit inderdaad niet te kijken. Wel lief was het dat ze ook commentaar doorgaf want het geluid op pappa’s werk stond wel aan maar echt goed te horen was het niet.Na de wedstrijd kwam mamma op het idee om weer ff helemaal uit de band te springen. Een weekendje naar de camping stelde ze voor. Pappa was toch lekker aan het werk dus die had zoiets van, regel het maar. Mamma had op gegeven moment wel een beetje spijt dat ze het had voorgesteld. Er moest dan ook nog zoveel geregeld worden voor we weg konden. Pappa pas om 10uur klaar met werken en dan moest ie de auto nog halen. Ook had pappa nog geen avondeten gehad dus dat zou allemaal weer wat worden. Uiteindelijk gingen we om kwart over 12 op weg naar opa en oma voor de caravansleutel en om half 2 hadden we alle spullen in de caravan op de camping staan. We moesten ze met een bolderkar heel zachtjes vervoeren omdat de paal dicht was (zal wel komen door alle oude mensen die om 12uur al slapen). Gauw alles een beetje klaargemaakt om te kunnen slapen en tv+video aangesloten en ons relaxweekend was officieel van start gegaan.

Zaterdagochtend was het poesje weer heerlijk aanhankelijk. Die vind het heel fijn om een uur of 7 lekker tegen je gezicht aan te kruipen. Vooral leuk is het dan als je haar met je hand wegduwt want dan gaat ze kopjes geven en lekker spinnen. Een aanrader voor iedere dierenliefhebber. Het leuke is dat mamma het dan ziet gebeuren en het mooi allemaal laat gaan zolang ze maar niet bij haar komt liggen . Uiteindelijk hebben we toch uit kunnen slapen tot een uur of 11.
Het enige vervelende was dus het feit dat als je uit bed komt je ook gelijk de honden uit moet laten. Dat heb je met al het gras op de camping he. Daarna kun je pas rustig bijkomen en koffie drinken of wat anders doen zoals ontbijten. Maar verder was het heerlijk weer die ochtend. De rest van de dag trouwens ook. Ons kleine dropje vond de zon toch wel heel erg warm. Hij schopte en deed. De hele buik zag je trillen doen. Mamma vond het wel vervelend want hij schopt ergens op de lies enzo. Heel vervelend…
Onze honden zijn trouwens ook net een stel Houdini’s. Je sluit ze op in de tent om even boodschappen te gaan doen en als je terugkomt hoor je van het hele veld dat ze uit zijn gebroken maar wel heel lief bij de tent bleven. We schrokken ons kapot. Nog erger schrokken we toen we terugkeerden van het strand met de honden en de kat niet meer in haar tuigje zat. De overburen vonden het zo zielig want ze hing zichzelf bijna op dachten ze. Daarom hadden ze haar maar even in de voortent gezet. Hopelijk zit ze daar dan nog kwam erachteraan… En inderdaad daar zat ze nog. Ze kwam heel blij aangemauwd.

Terloops hebben we ook nog wat nieuws uitgeprobeerd met de honden. Angel is nooit een zwemmer. Die wil het liefste zo snel mogelijk weer naar de kant. En Macy daarentegen zwemt maar door. Zolang er maar een bal in het spel is. Dus Angel en Macy aan elkaar vastgemaakt met een riem en de bal gooien. Was echt een getouwtrek wat heel grappig was om te zien. En ’s avonds aan de honden te zien koste het ook heeeel veel energie. Het heen zwemmen was het moeilijkst .. terug wilden ze allebei wel .

Zondag ging eigenlijk hetzelfde. Lekker genieten van de zon en zwemmen. En maandag naar huis en weer werken
 
 
 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links