Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 27 September 2008 – Pake & Beppe opgehaald Schiphol en Cars geweest

27 September 2008 – Pake & Beppe opgehaald Schiphol en Cars geweest

 

Pake en beppe waren weer eens lekker op vakantie geweest. Nu bleek het toevallig zo te zijn dat vlakbij Amsterdam een fandag was. Niet een fandag voor pake’s en beppes maar voor de echte liefhebbers van Cars. Deze super schattige film waar jong en oud van kan genieten en glimlachen is mijn favoriete film. Het liefste kijk ik hem iedere dag. Vandaar dat het papa en mama erg leuk leek om hier samen met mij heen te gaan.

 

Aangezien ze omdat pake en beppe van Schiphol opgehaald moesten worden toch in de buurt waren leek het hen een goed idee om er samen met hun heen te gaan. In eerste instantie reageerden ze niet super enthousiast omdat ze toch een flinke reis achter de rug hadden. Uiteindelijk gingen ze toch overstag want wie wil er niet zijn kleinzoon zien genieten. Schiphol vind ik toch echt wel een hele mooie plek. Al die grote vliegtuigen dieaf en aan vliegen vind ik zo geweldig om te zien. Mijn broertje ging niet mee want dan was er ook geen plek meer in de auto. Die was lekker een middagje bij opa en oma.

 

Na heel wat heen en weer gebeld te hebben, want pake en beppe waren slecht te bereiken, hadden ze ons toch eindelijk gevonden. Ondertussen wilde ik wel uit de auto. Had nu wel lang genoeg stil gezeten en dan ook nog zolang wachten. De politie was flink bekeuringen aan het uitdelen dus even rustig ergens staan wachten was ook geen optie. Uiteindelijk toch mooi plekje gevonden wat toch te ver lopen was voor die luie ambtenaren en voor ons kwam toen een invalide taxibusje te staan. Zijn passagiers kwamen er al gauw aan. De jongedame in de rolstoel dacht er alleen over om zelf even snel de auto in te rijden. Ze had de rolstoel van rem afgehaald en roets daar ging ze. Over het trottoir van de stoep af en daar viel ze om.

 

De taxichauffeur was er helemaal af want hij wist toch zeker dat hij de rem er op had gezet dus hoe had dit nou kunnen gebeuren. Met vereende krachten en met behulp van papa en mama haar weer overeind gezet. De moeder van de jongedame was in een taaltje dat wij niet kunnen verstaan flink aan het mopperen. Die zal ook wel geschrokken zijn. Het doodde de tijd wel een beetje. Ondertussen bleken pake en beppe eindelijk weer even door te hebben hoe een mobieltje ook al weer werkt. Ze liepen namelijk van de auto af in plaats van naar de auto toe. Na elkaar even begroet te hebben en de auto ingeladen was begon de volgende reis.

 

Want vandaag was het de grote Cars-fandag in Muiden in winkelcentrum Maxis. Niet helemaal wetend waar we in terecht zouden komen reden we de parkeerplaats op. Wat een groot terrein is dat. Arme ik wist niet waar die het zoeken moest. Helemaal aan het einde stond een hele grote Mack-truck en daarachter was het terrein met allerlei activiteiten. Je kon er in de Cars auto’s rijden waar ik nog net wat te klein voor was en de rij te lang.

 

Ook kreeg ik de kans om mijn favoriete auto’s uit de Cars film in het echt te zien. Namelijk Bliksem, Sally en Takel. In eerste instantie vond ik Bliksem (die ik altijd Mack noem) helemaal geweldig maar als ze groot naast je staan zijn ze toch wel een beetje eng. Takel was vooral eng en erg groot. Terwijl ik daar de grootste fan van ben. Uiteindelijk ben ik wel overal mee op de foto geweest of zijn er foto’s gemaakt.

 

Wat wel een beetje erg was en niet zo leuk was het feit dat mensen foto’s gingen maken van hun kinderen en daar andere kinderen zoals mij gewoon voor opzij drukten. Want hun kind ging voor. Dit vond ik niet zo prettig, gelukkig zorgden papa en mama er wel voor dat het niet zo vaak kon gebeuren. Na nog een hele mooie grote tas met allerlei cars spulletjes erin in ontvangst te hebben genomen was het alweer bijna tijd om te gaan. Nog even snel in de speelgoedwinkel zelf gekeken waar ik hele mooie cars posters heb gekregen en toen gingen we met een voldaan en moe gevoel richting Zeist.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links