Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 27 Oktober 2006 – Sinterklaas loten

27 Oktober 2006 – Sinterklaas loten

Vrijdag ging de telefoon tante harma aan de lijn ze wilden graag lootjes gaan trekken voor sinterklaas. En ze vroeg of wij dat ook een leuk idee vond, tuurlijk vonden mama en papa dat leuk.Ze gingen het weekend naar Friesland toe en vroegen of wij dan mee zouden gaan om dan maar gelijk lootjes te rekken anders bleef het er maar weer bij. Dat vonden wij wel goed want ja dan konden pake en beppe Kaye ook weer eens zien. Hij groeit toch al zo snel dat is bijna niet bij te houden. Dus de afspraak was dat we zouden care poelen goed idee dus zaterdag rond 14:00 zouden ze langs komen om ons op te halen. Eenmaal zaterdag wij waren al optijd wakker en deden lekker rustig een om 14:00 zaten we klaar maar we zagen nog niemand. Tot de telefoon ging dat ze het niet gingen redden want ze moesten nog wat dingen uitzoeken voor de nieuwe woning. Prima dacht wij dan konden we mooi nog wat boodschapjes doen.
Om 15:30 belden ze dan omdat ze in de buurt waren dus wij nog snel een fles klaar gemaakt voor onderweg. Dus op naar friesland, daar aangekomen kregen we een lekker kopje thee en een koekje. Het werd een gezellig avond en mama en papa ging lekker naar bed toe. Zaterdag nacht ging de klok een uurtje terug dus we waren bang dat kaye zijn hele ritme om zou gooien. Maar gelukkig viel dat er mee! Want normaal komt die rond 8:00 maar nu om 07:30.

Zondag gingen we naar beneden lekker gebak gehad en kopje koffie. Tante harma wilden kaye een keer heel erg graag wassen of in bad met hem. Dus ging mama en klaar maken om naar boven toe te gaan. Nou van horen vond die dat heerlijk en ging lekker liggen slapen. Daarna gingen tante harma en guido naar een familelid toe die waren net gaan samenwonen. Dus wij en pake beppe gingen even lekker wandelen buiten met het zonnetje. Toen we terug kwam gingen we nog even een gezellig spelletje spelen en toen gingen we lekker eten. Rond 19:30 zouden we weg gaan want op de weg naar utrecht zouden we nog langs Hobbejan en Anouska gaan want ja die hadden hun sleutel van hun nieuwe woning ook gekregen eind september dus die zijn druk aan de klussen! Met al een heel druk weekend en gingen we lekker naar huis toe om daarna lekker in bedje te kruipen.
 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links