Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 11 Juni 2006 – Het WK op de camping

11 Juni 2006 – Het WK op de camping

Zondag 11 juni… ook wel oranjezondag genoemd . Het WK voor het Nederlands elftal gaat officieel van start. Overal zie je mensen fietsen/lopen/autorijden met iets oranjes. En jah dan kun je natuurlijk niet achterblijven als echte nederlander.Ons dropje kunnen we niet echt Oranje maken (en anders ziet niemand het) dus dan maar andere plekken vinden om het op uit te leven. Gauw wuppies verzameld bij de AH en keurig netjes onze nationale driekleur bij de stuurkolom geplaatst. Het voordeel is dat je dan dus ook recht hebt op een BIG wuppie. Daar gingen we natuurlijk voor. Want wie wil niet zo’n grote oranje wup in zijn collectie opnemen! Hij stond prachtig voor de voorruit. Niet te vergeten de rits-je-aan-sjaal van de Mac… die een speciaal plekje kreeg op de hoedeplank.

Nu vraag je je misschien af, vanwaar dat gedoe. Het was eerst de bedoeling om gewoon thuis voetbal te kijken met een bekende. Die bekende was alleen niet telefonisch bereikbaar dus dan houd het op. Dus contact gezocht met de familie die druk op het Erkemederstrand aan het bivakkeren waren (opa en oma) en tv ingeladen + de oranje voorbereidingen getroffen en zo gingen we op pad.

Het was wel ongelooflijk warm in de auto. En vooral mamma had hier heel veel problemen mee. Dit is natuurlijk best wel begrijpelijk want je sjouwt toch behoorlijk wat mee op zo’n dag. Iedereen legt het af als het zo warm is (ok, uitzonderingen daargelaten). Alleen moet je er natuurlijk wel om denken dat je genoeg drinkt. Dat is toch wel vaak iets wat erbij blijft. Helemaal omdat je in de auto meestal niet over koud drinken beschikt. De koeler wil niet meer aan in de auto omdat dan mijn zekering eruitknalt. Dus het raam dat nog open wil wagenwijd opgezet en al puffend en zwetend gingen we op weg.

Nou jah op weg. De AH bij ons was nog open en de campinggangers vonden dat wel ideaal. Dus er moesten nog even de nodige boodschappen worden ingeslagen voor we weg konden.

Het was al met al een leuke dag op de camping. Eerst even lekker gezwommen, na opa eerst geholpen te hebben met het opzetten van het windscherm. Windscherm zal je denken, stond er dan wind op die dag. Inderdaad voor de wind was het niet nodig maar wel om de honden hun zicht te verminderen, want die zagen iedere voorbijganger als iemand waar je zo hard mogelijk tegen moet blaffen.

Zwemmen was heerlijk verkoelend. Zelfs mamma ging zonder al te veel problemen het water in. Moet eerst een klein beetje wennen. Waar ze wel wat problemen mee heeft is het extra gewicht. Ze is gauw uitgezwommen om het zo te zeggen.

Hierna de wedstrijd gekeken. Daar hoef ik niets over te vertellen. Iedereen weet dat het 1-0 werd in de 18e minuut gescoord door Robben. Toen weer gaan zwemmen (heerlijk) en daarna een hapje gegeten bij de lokale snackboer. Dat was geen groot succes want de spaghetti was net kattenvoer en de hamburger speciaal van pappa was ook iets apparts waar weinig smaak aan zat.

Om een uur of 9 waren we thuis en toen gingen we nog even lekker naar het Strijkviertel (een recreatieplas) en daar weer gezwommen en toen lekker naar huis waar we uur of 2 eindelijk de temperatuur hadden dat we ook echt konden gaan slapen.

Beebie heeft weer een hele dag gehad!
 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links