Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 15 Januari 2008 – Sleurhut

15 Januari 2008 – Sleurhut

Overgrootopa Koos en overgrootoma hadden een caravan op dezelfde camping als opa en oma. Het word ze alleen allemaal een beetje teveel om altijd alles daarvoor te regelen en iedere keer daarheen te gaan. De gezondheid laat het ook niet altijd toe en eigenlijk hadden ze al een heel goed idee waar de caravan dan op zijn plek zou zijn.
Dus zij belden opa en oma op en gaven een hint dat ze de caravan gingen verkopen inclusief de seizoensplek en of wij daar misschien interesse in zouden hebben. Dat durfde oma natuurlijk niet gelijk te zeggen dus die belde mama gelijk op. Zo begon het balletje te rollen.

Een uurtje of 2 en een paar lange telefoongesprekken later was het dan toch zover. Papa en mama hebben de caravan geaccepteerd (want ze wilden hem aan ons niet verkopen) zodat je lekker kan spelen in de zomer. Op vakantie gaan naar het buitenland enzo word nu toch niets omdat mama natuurlijk zwanger is. Op deze manier ben je er toch lekker uit.

Daar zit wel wat in en het geluk wil dat iedereen ook nog wel wil helpen om alles op te zetten en dergelijke wat ook wel een handige zet is. Papa is niet echt een campeerder. Mama is het wel gewend. Natuurlijk zijn we een jaartje geleden wel heerlijk een aantal maanden op de camping geweest maar toen was alles van een ander en is het toch heel anders als nu.

Het komt vast helemaal goed maar het voelt nog heel vreemd… een sleurhut!

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links