Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 23 Oktober 2009 – Ballorig geweest

23 Oktober 2009 – Ballorig geweest

Tijd voor een lekker uitje samen met opa, oma en mama. Papa was aan het werk dus die kon helaas niet mee. Anders had ie het vast leuk gevonden om mee te gaan. Misschien dus binnenkort nog maar eens een keertje gaan. Maar in ieder geval gingen we vandaag.

Yahro vond het een beetje eng allemaal. Wat een drukte al die mensen. Kan ie net lopen word ie tussen een meute kinderen gegooid. Het enige wat hij wilde was zitten en observeren. Kaye vloog ondertussen overal langs/door/over. Die had de tijd van zijn leven. Soms was mama wel een beetje bang dat ie omver gelopen zou worden door de grotere kinderen maar hij liet zich echt niet onder sneeuwen. Opa had ook de tijd van zijn leven want die mocht overal achter hem aan.

Mama ging uiteindelijk met Yahro naar de ballenbak. Na flink volhouden en een aantal keren eruit en erin begon hij eindelijk een beetje met de ballen te spelen. Het is niet anders, dat hij graag observeert is wel duidelijk. Als Kaye thuis zo druk is of bij opa en oma met spelen trekt Yahro zich ook even terug om alles te bekijken. Die stiekemerd onthoud het alleen allemaal wel.

Papa vond het zo leuk om weer thuis te zijn. Alleen de kinderen waren zooooo moe. Die hadden alleen nog maar zin om naar bed te gaan.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links