Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 13 September 2016 – Met mama naar Kijkduin (studiedag)

13 September 2016 – Met mama naar Kijkduin (studiedag)

Yes, yes, yes. Al een hele tijd kijk ik uit naar dit moment. Want ik ben dol op Pokémon vangen en vandaag is het zover. Omdat ik vandaag studiedag heb ga ik samen met mama naar Kijkduin!

Daar kunnen we altijd super veel Pokémon vinden. Telefoon mee, power banks mee, wat te eten, drinken en hoppa! We hebben al vaker gezegd dat het volgens het nieuws bijna klaar is met de pret. Dus toch maar ff van genieten.

Het was prachtig mooi weer en ondanks dat het voor de meeste mensen een normale dag was, was het weer behoorlijk druk in Kijkduin. Mama vond het prachtig om mij rond te zien rennen. Op de radar kijken waar ze verschijnen en met de groep mee rennen van links naar rechts over de Boulevard. Er was ook een ander jongetje en in no time waren we vriendjes en samen aan het zoeken. Ook een aantal keer helemaal voor niks gelopen maar dat geeft natuurlijk niks. Want je kan het risico niet lopen om iets te missen he. We hebben wel een heleboel nieuwe Pokémon gevangen, welke precies moet ik als ik thuis ben maar even kijken of morgen want heb het eigenlijk te druk om daar uitgebreid naar te kijken.

Van al dat lopen werden we wel moe dus gingen we lekker even uit de zon in een soort open lucht theater zitten. Daar zat ook iemand met een boom box met grunge muziek? Ik probeerde te luisteren wat ze precies zongen… maar eigenlijk werd ik wel behoorlijk druk van deze muziek.

Al met al was het echt een hele leuke dag samen en we hebben echt genoten. Na het eten van een milkshake gingen we lekker naar huis.

No Responses to “13 September 2016 – Met mama naar Kijkduin (studiedag)”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links