Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 18 April 2007 – Autostoel

18 April 2007 – Autostoel

Mama had bij de prenatal gezien dat er op 1 dag 20% korting van alles afging dus mama dacht mooi, dat is handel! Dan kunnen we snel de autostoel kopen waar mama al zo lang verliefd op was maar dan met een fikse korting.
Mama had al een kleur die ze wilde hebben dus gingen we bellen naar prenatal en wat bleek: de kleur waar mama zo gek op was werd niet meer geleverd/gemaakt en was niet meer op voorraad omdat hij uit het assortiment was dit seizoen.
Maar jah, je kent mama! We moesten en zouden die autostoel krijgen en absoluut geen andere. Het maakte niet uit wat we er voor moesten doen. Dus daar ging ze weer, al snuffelend het internet over. Gelukkig loonde alle moeite want uiteindelijk vonden we er 1. Het was wel de laatste en we moesten er voor naar Purmerend!
Mama snel papa overgehaald om daar naar toe te rijden! Want slijmen kan ze ook! Daar aangekomen kochten we eindelijk onze mooie stoel! De papilloni.
Op de terugweg stond er behoorlijk wat file had papa gehoord op de radio en hadden we op de heenweg gezien. Dus zondar dat mama en Kaye het wisten reed hij zo de afslag Volendam af. Helemaal verbaasd vroeg mama: waar ga jij nou heen? Maar mama vond het een goed idee dus we besloten daar even rustig rond te kijken en uiteindelijk hebben we daar ook maar gegeten. Een lekker Volendams visje. Zijn we daar toch ook een keer geweest. Zonder onze lease-auto hadden we denk ik toch een stuk minder van Nederland gezien. Mooi stadje en leuk ook dat oude centrum. Een beetje cultuursnuiven. Kaye genoot ook met volle teugen van alles wat er om hem heen te zien was.
Al met al, een leuke gezellig dag!

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links