Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 19 Augustus 2006 – Eindbarbeque van de feestweek

19 Augustus 2006 – Eindbarbeque van de feestweek

Alweer een barbeque. Hoe verzinnen ze het ook! We hebben geloof ik nog nooit zo vaak in 1 jaar gebbqd!Dit maal was de aanleiding het feit dat de feestweek die op de camping was georganiseerd voor de kinderen en voor sommige ouderen was afgelopen. Na de prijsuitreiking zou de winnaar een een gratis barbeque krijgen en de rest moest het dan zelf betalen. Dit ging gewoon per veld.
Het veld van opa en oma werd 2e … dus dat werd dokken . Iedereen moest zijn eigen vlees regelen en in een grote kring werd het dan gezellig samen met een borreltje opgegeten.

Aangezien het zonder papa en mama natuurlijk geen geslaagd feest kan worden kregen we telefoon of wij ook wilden komen. Nou jah we willen de pret natuurlijk niet voor iedereen bederven en wij dus gauw vlees gehaald en in de auto gestapt.

Ook ome Micheal bleek op de camping te zijn ter afsluiting van zijn lange vakantie. Dus vanaf de Singelingstek participeerden zo’n 6 man dus met de barbeque. Aan 1 tafel hadden we dus niet genoeg. Het weer zat gelukkig erg mee! Het regende alleen maar veel. Het had erger kunnen zijn met allemaal harde wind enzo waardoor de professioneel opgezette partytenten die ons moesten beschermen tegen deze elementen nog erger werden beproefd.

Een paar hapjes vlees later en menige lach doordat een enkeling toch wel een paar extra borreltjes dan normaal had genomen was het tijd om huiswaarts te keren. Weer blijven slapen op de camping leek ons geen goed idee omdat mama aan de vorige keer toch wat last van de rug enzo had overgehouden.

Iedereen zag ons met spijt vertrekken maar helaas. Dus na een langdurig afscheid van Brenda, Martijn, ome Micheal, oma en opa gingen we weer op huis aan. Daar heerlijk geslapen!
 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links