Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 02 Juli 2006 – Naar het strand

02 Juli 2006 – Naar het strand

Nadat we Brian een beetje wakker hadden geschud met een bakje koffie (ok en de rest ook) gingen we met de honden naar het hondenstrand. Het was toch wel beetje warm dus na niet al te lange tijd de honden thuisgebracht en besloten om met zijn 5en naar het gewone strand te vertrekken (wat beter met zo’n kleine jongen erbij).De dijk over en door het zand was toch nog best lastig met de wagen maar we kwamen uiteindelijk bij een mooi plekje onder een grote boom. En dan kom je er inderdaad achter wat een verantwoordelijkheid een kind met zich meebrengt. Hij moet helemaal ingesmeerd worden en als je gaat zwemmen kun je niet ff gezellig met zijn 4en. Er moet altijd iemand bij de kleine blijven. Dus eerst papa en mama het water in gedoken en een tijdje met een balletje gegooid. Hierna kwam Brian ook ffetjes kijken en werd het tijd om Suze weer eens op te zoeken die nu natuurlijk alleen achter was gebleven met Damian. Na enig overleg papa en mama op Deempje gepast en gingen Suze en Brian samen het water in. Zo te zien deed het Suze wel goed want ze zag er stuk minder verhit uit toen ze terugkwam. Alleen was het water iets te koud voor Damian dus die moest nog ff wachten voor ie af kon koelen.

De tijd vloog voorbij en het was alweer tijd om na te gaan denken over het eten. Het was zondag dus jah wat moet je dan om die tijd eten met een snackbar in de buurt. Juist jah… het werd patat. Na het eten nog rustig even uitgebuikt en naar de buik van mama gekeken waar ons dropje zich behoorlijk aan het manifesteren was.

Uiteindelijk begon het donker te worden en werd besloten dat Suze enzo de thuisreis maar eens moesten aanvaarden omdat ze ook nog wel ff onderweg waren naar Houten. Niemand had een idee hoe laat de trein ging maar het bleek dat we mooi op tijd waren (10min te vroeg).

Al met al een gezellig weekend met een druk programma gehad.

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links