Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 9 Juli 2007 – Verhuizen

9 Juli 2007 – Verhuizen

Jaaah vandaag kregen mama en papa de sleutel van ons nieuwe huisje! En de plek waar ze gaan wonen is de mega stad Zeist. Op stand wonen, zegt iedereen altijd. Maar dat valt vast wel mee. Er komen we heel veel slechte berichten over de straat in het nieuws maar we zien het met vertrouwen tegemoet.
Jij bleef een weekje bij opa en oma omdat mama en papa jou er even niet bij konden hebben met sjouwen. Het was een drukke week maar gelukkig was alles snel klaar. De week ervoor was een stuk zwaarder. Papa had speciaal vrij genomen om te kunnen schilderen en schoonmaken en we hadden het vermoeden dat het na 2 dagen al wel klaar zou zijn voor verhuizen. Nou viel dat even vies tegen. Vooral dat woordje vies in de vorige zin was een boosdoener. Papa was druk in de weer met de kwast en mama zou even snel poetsen en dan helpen. Nou mama is alleen aan het poetsen geweest, en toen nog wat meer poetsen.
Uiteindelijk was ze wel heel even uitgepoetst. Gelukkig kwam opa toen even kijken hoe het allemaal liep en die heeft ook een doek ter hand genomen. Een emmer of vijf schoon water later zag het raam er eindelijk een beetje toonbaar uit. Het leek allemaal zo goed maar blijkbaar was de vorige bewoonster toch niet echt een schoonmaaktype.

Pake en beppe kwamen daarna en met de aanhanger van Shurgard hebben we toen in een dag alles overgeheveld. Even waren we bang dat we niet zouden redden maar het was echt zo gepiept. Pake en beppe, nogmaals bedankt voor de medewerking. Opa en oma, ook zeer bedankt voor het meehelpen en op jou passen.

Jij vond het na 2 dagen echt niet meer zo leuk dat mama en papa met het eten even thuis waren en toen weer weg gingen. Je hele gezichtje betrok en als wij dan om 12 uur of later eindelijk eens thuis kwamen om te gaan slapen hadden we je ook wel heel erg gemist. Gelukkig hebben we nu lekker ons eigen plekje en kunnen we je weer zien zoveel we willen.

 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links