Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 04 September 2006 – Darmkrampjes

04 September 2006 – Darmkrampjes

Jammer genoeg had ons manneke last van krampjes dus hij heeft de hele nacht gehuild omdat die zo last had dus mama en papa hadden bijna niet geslapen. Is zo zielig om zo te horen huilen en je zijn gezichtje de hele tijd ziet vertrekken maar je gewoon niks kan doen. Het enige dat je kan is hem bij je op de borst nemen en van je lucht en je hartslag word ie dan weer rustig maar dat doe je ook niet een hele nacht.
Toch maar geprobeerd om wat rust te krijgen en om 9uur stond de kraamzorg weer voor de deur dus was het alweer tijd om op te staan. Helaas zonder echt rust gepakt te hebben. Die raadde ons aan om gewoon lekker rustig aan te doen en eerst maar even naar beneden te gaan om te ontbijten om een beetje op krachten te komen. Gewoon even lekker eten en hierna nog even een voeding geven. Daarna konden we dan gewoon even lekker rustig douchen terwijl zij op de kleine paste.
Toen wilde mama toch wel even naar buiten om wat boodschapjes te doen en dat ging allemaal wel goed. Aangezien we toch wel wat visite verwachten moest er wel wat in huis komen (drinken en dergelijke). Ook had onze kraamhulp wat dingetjes aangeraden voor de krampjes die Kaye de hele tijd had. De krampjes zijn verder wel heel normaal omdat zijn hele darmkanaal voor het eerst in beweging komt maar toch. Als er iets aan te doen is dan graag. Is voor iedereen het beste! Dus hebben we Chinababy gekocht en venkelthee. Want beide dingen zouden de baby van zijn krampjes af kunnen helpen. Venkelthee mag niet meer rechtstreeks aan de baby worden gegeven omdat er hele schadelijke stoffen in zitten. Maar als de moeder het drinkt en het zodoende via de moeder aan het kind word gegeven is het niet schadelijk. De schadelijke stoffen zijn dan al in het lichaam van mama opgenomen.

Na te zijn bijgekomen van ons boodschappentochtje en wat gegeten te hebben gingen we Kaye even lekker in badje doen. Aan pappa de eer voor zijn eerste badje. En dat ging allemaal heel erg goed. In het begin vond die het niet zo fijn maar dat was al heel snel weer voorbij. Papa wachtte iets te lang met hem echt goed in het water doen en boven water is het natuurlijk wel een beetje koud in je blote kont. Dat vinden baby’s niet zo fijn. Nadat papa wat meer durfde want het is toch allemaal nieuw en je durft vaak niet zo goed ging de kleine lekker genieten van de warmte!

Omdat de kleine nu natuurlijk alweer 3 dagen oud was is papa even naar de gemeente gegaan om Kaye aan te geven en dat is allemaal goed gelukt. Hij was gelukkig snel aan de beurt. Het is echt heel vreemd om de naam zo te zien staan op alle officiële documenten. Het gaf papa echt een kick en heel diep geworteld gevoel van trots. Ook hadden we van de verloskundige nog een brief gekregen voor de huisarts dus die heeft papa maar gelijk afgegeven. Daarna is hij als een speer naar huis gefietst om zijn dropje weer in de armen te kunnen sluiten.

 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links