Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 05 Oktober 2016 – Met Veerle en papa naar het Zeisterbos

05 Oktober 2016 – Met Veerle en papa naar het Zeisterbos

Mama ging vandaag winkelen met beppe en daarom was papa deze woensdagmiddag thuis. Het was mooi weer, dus moesten we naar buiten. Mama had in een filmpje van Enzo Knol gezien dat de hertjes bij het Zeisterbos dol zijn op eikels. Rond onze flat hadden we er heleboel verzameld dus die gingen we samen naar de hertjes brengen. Veerle van Handje Helpen ging ook gezellig mee.

Het was erg gezellig bij de hertjes en het was echt heerlijk buiten. In eerste instantie leek het er op dat ze onze meegebrachte lekkernijen helemaal niet wilden hebben. Daarom begonnen Kaye en Yahro alles over het hek te gooien. Toen kwamen ze toch allemaal onze kant uit om lekker te snoepen. Uiteindelijk zijn er dus ook een aantal uit de hand gegeten. Kaye vond dat helemaal super.

Daarna gingen we nog even spelen in het bos, bij een mooie hut. Papa zag een kikker en zei dat tegen Kaye. Die aarzelde geen moment en hij vloog er achteraan door de struiken. Wat denk je? Hij had hem nog gevangen ook! Viënn en Yahro vonden het maar een beetje vies. Kaye heeft de kikker uiteindelijk een stukje verderop vrijgelaten en toen wilde Viënn hem natuurlijk ineens wel hebben. De kikker was gelukkig slim genoeg en was goed verstopt of gauw ver weg gesprongen waardoor Viënn hem niet kon hebben. Heel verstandig want ze had hem eerder al bijna fijn geknepen!

No Responses to “05 Oktober 2016 – Met Veerle en papa naar het Zeisterbos”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links