Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 30 April 2009 – Trampoline gekregen

30 April 2009 – Trampoline gekregen

 

Het was erg mooi weer op de camping en op verschillende velden waar vroeger altijd een heel groot zwembad neer werd gezet verschenen nu trampolines. Zo ook op ons veld en dat vond ik wel helemaal geweldig. Vorig seizoen hadden een aantal mensen al een kleine alleen wist ik niet helemaal hoe ik daarmee om moest gaan. Echt springen en daarna loskomen van de trampoline was er niet bij.

Omdat papa en mama toch al naar een cadeautje voor mij op zoek waren leek het ze een goed idee om op de vrijmarkt eens te gaan kijken voor een trampoline. Een erg goed idee al zeg ik het zelf want ik vind dat springen helemaal super. Alleen bleken we op de vrijmarkt niet zoveel succes te hebben met het vinden van een trampoline. Uiteindelijk was er bijna eentje gekocht die een beetje erg klein was toen we nog eentje vonden. Deze was een stuk groter maar zonder vangnet. Gelukkig was de verkoper zo aardig om ons in de goede richting te wijzen waar we wel een grote en mooie trampoline met net konden krijgen.

Deze was dan wel helemaal nieuw maar ja. Misschien ook wel zo slim om gelijk alles goed te kopen dan ben je in 1 keer klaar. Dus nadat wij de spulletjes die opa en oma hadden gekocht in de auto hadden geladen reden we naar de bouwmarkt. Hier duurde het wel even voor alles was gevonden want de services was niet zo goed. De zaterdaghulp wist helemaal niets. Dus terwijl oma en mama zaten te zweten in de auto waren papa en opa bezig om alles voor elkaar te krijgen. Na veel gezeur en 3 verschillende medewerkers die zich ermee bemoeiden konden we eindelijk de trampoline af gaan rekenen.

Aangekomen op de camping gelijk de trampoline opgebouwd. Toen hij stond was ik helemaal blij en ging ik gelijk springen. Wat bleek, ik had flink bijgeleerd want ik kwam nu helemaal los van het net. Dit is alvast mijn verjaardagscadeau. Maar ik ben in september pas jarig dus om hem zolang te laten staan of dan pas te kopen dan heb ik er op de camping ook niks meer aan.

Boodschap van papa en mama:
Lieve schat: heeeel veel springplezier met je broertje en vriendjes!

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links