Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 12 September 2006 – Babyshoot

12 September 2006 – Babyshoot

Vandaag zou ons dropje volgens de berekeningen geboren worden maar de knappe koppen hadden het mis. Want hier is ons dropje al 10 dagen oud. De hoogste tijd natuurlijk om zijn knappe snoetje voor later vast te leggen. De afspraak stond al nadat wij ons vast hadden laten leggen tijdens de zwangerschap. Aangezien ons fotograven duo nog nooit echt een babyshoot had gedaan leek het hun heel erg leuk om de kleine te fotograferen zodra hij geboren was.
En papa en mama hoefden hier natuurlijk geen 2x over na te denken. Eerst waren ze wel een beetje terughoudend want je weet natuurlijk nooit hoe het gaat maar de trouwerij ging prima en verder zag alles er ook super uit.

Dus symbolisch gezien was dit de geboortedag en dus geen betere dag als vandaag voor een babyshoot! Eerst zouden we ons dropje ook nog even laten zien bij het werk van papa en beschuit met muisjes serveren maar dat leek ons toch een beetje teveel van het goede. Zodoende om een uur of 3 lekker in de auto gestapt en richting De Bilt gereden waar de fotograven flitsklaar stonden.

Karin had er helemaal zin in. Ze had de hele dag ook al een knuffel bij haar desk gezet op het werk zodat ze die kon geven als we op het werk kwamen (maar we kwamen dus niet). Nu gaf ze hem maar zodra we de deur binnenstapten. De eerstvolgende minuten hebben Karin en Fokke eerst onze kleine aan staan gapen. Zo’n mooi jochie en ze hebben dus toch gelijk dat uit een lelijke vader een prachtig jochie kan komen. Ja, de waarderende opmerkingen vlogen in het rond.

Daarna werd het licht nog even nagemeten want dat vinden ze altijd heel erg belangrijk terwijl wij altijd het idee hebben dat het er toch wel leuk uitziet. Uiteindelijk was het dus toch tijd voor ons dropje om op te komen draven voor zijn eerste modellenrol. Maar ons dropje is daarvoor uit het perfect hout gesneden. Is geen enkel probleem voor hem. En ook niet voor Karin. Zodra de luier af ging had ze alleen maar de handen vol met poep… en het plassen kwam er niet lang achterna. Dus dat was een goede kennismaking. Helaas zat ook echt alles eronder. Dat konden we eerst allemaal uit gaan spoelen. Daarna hield Kaye het gelukkig allemaal netjes. Op een gegeven moment had hij van alle inspanningen wel een beetje honger gekregen maar dat kun je hem niet kwalijk nemen.

Het is uiteindelijk echt een hele leuke en mooie reportage geworden. Zodra we alle foto’s op cd hebben zullen we ze weer online zetten zodat iedereen ons dropje kan bewonderen.

Fokke en Karin, echt super bedankt voor de fantastische shoot!

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links