Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 01 April 2010 – Pasen peuterspeelzaal

01 April 2010 – Pasen peuterspeelzaal

 

1 April, de dag van allemaal grapjes. Alleen was het deze dag ook paasdag op de peuterspeelzaal. Samen met papa en mama en zelfs opa’s en oma’s waren welkom. Met zijn allen eerst even een bakje koffie gedronken want het was een beetje regenachtig en dat is geen weer waar de paashaas goed in functioneert.

Nadat alle ouders de koffie op hadden en wij kinderen de siroop gingen we dan toch naar buiten. Na eventjes gewacht te hebben op het plein werden de kinderen allemaal een stukje drukker. Want wat zagen we daar? De paashaas!

Een hele grote paashaas met een mand vol eitjes. Zo snel als we konden renden we om het dierenverblijf heen richting de bomen waar overal eitjes lagen verstopt. Ik ging natuurlijk samen met mijn grote vriend Bilal. Die was ook mee en vond het ook erg leuk om eitjes te gaan zoeken.

Vorig jaar had ik nog geen idee wat ik moest doen maar dit jaar wel hoor. Ik rende van boom naar boom en pakte alle eitjes die ik kon vinden. Daarna bracht ik ze naar de paashaas die ze dan heel dankbaar weer in ontvangst nam. Ze was alle eitjes kwijtgeraakt dus wij moesten haar natuurlijk wel helpen. Wat ik wel een beetje vreemd vond was dat ik alle eitjes naar de paashaas toe bracht en de paashaas de eitjes weer ging verliezen. Zo blijven we natuurlijk bezig!

Helaas begon het weer toen weer slechter te worden. Tijd om weer lekker naar binnen te gaan. Ik rende samen met Bilal alvast vooruit. In de speelzaal kreeg ik toen een mandje met een aantal eitjes erin. Voordat papa en mama bij de speelzaal waren had ik de eerste eitjes al opgesmikkeld, wat zijn die eitjes lekker zeg! Hierna was het weer gedaan met de pret en gingen alle kinderen weer naar huis.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links