Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 06 Juli 2006 – Donderdag vlonderdag

06 Juli 2006 – Donderdag vlonderdag

Woensdagavond hadden we even bij de overburen (Willem *reserve veldbeheerder* en Bets zijn vrouw) gezeten. Om de een of andere reden kwamen we op het egaliseren van het terrein uit. Hierop zei Willem dat hij wel een paar bakken zand met de trekker kon komen brengen. Je raad het dus al wat er donderdag 6 juli gebeurde.
Weer alles leeggetrokken en de koelkast afgedekt voor de zon die gelukkig nog niet helemaal aanwezig was (en trouwens de hele dag niet vol door is geweest). Daarna kwam Willem het zand brengen wat we met de geleende scheppen over het terrein verspreiden. Hierna weer begonnen met de plastic pallets en het zag er een stuk beter uit. Tot het moment dat we houten vlonders weer gingen leggen en die opstaande plastic randjes een groot struikelblok bleken te zijn. Maar met groot doorzettingsvermogen van de te hulp geschoten Koos en papa lukte het toch om alles een beetje netjes te krijgen. Heeeeel veel zweetdruppeltjes en menig uur later lag alles er weer in en konden we de tent weer gaan inrichten. Wat een dag zeg, gezellig rustig naar de camping noemen ze dat.
Ok, we moeten toegeven dat het er wel heel netjes uitziet en een stuk beter loopt. Mama kreeg nog paar keer op der kop omdat ze met pallets liep te sjouwen van zoveel kilo het stuk nadat uitdrukkelijk gezegd was dat het niet hoefde!

 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links