Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 03 September 2009 – Consultatiebureau met oogonderzoek

03 September 2009 – Consultatiebureau met oogonderzoek

Wat ze je ook allemaal niet laten doen. Moest ik samen met Yahro naar consultatiebureau gaan ze allemaal rare dingen aan me vragen. Mijn gewicht en lengte gat erg goed. Dus dat is geen enkel probleem. Eigenlijk dacht ik al wel weer klaar te zijn. Dit bleek dus niet zo te zijn.

De wijkverpleegkundige had nog allemaal plannetjes. Zoals een boekje met allemaal figuurtjes en dan wilde ze mij laten zeggen wat het was. Zo wees ze bijvoorbeeld een gieter aan, we hebben eigenlijk geen plantjes in huis dus hoe moet ik nu weten wat dat is? Als ze nu een plaatje van een laptop had laten zien… Natuurlijk deed ik goed mijn best en ze was ook wel tevreden volgens mij.

Hierna moest ik bij papa gaan zitten terwijl zij helemaal aan de andere kant van de kamer ging staan. Nou dat vond ik wel zo gek. Van dezelfde kaart als ik net de plaatjes moest zeggen wees ze nu weer plaatjes aan. Dat vond ik wel erg vreemd, eigenlijk snapte ik het niet helemaal. Ik keek haar ook een beetje aan van: “Moet ik nu alweer dit doen, ik heb het net toch al gezegd. Beetje dom?”. Na een paar minuten geprobeerd te hebben en ik toch maar een aantal dingen had gezegd hield ze het voor gezien. Misschien was ik hier toch nog net iets te klein voor, nou lekker dan. Het zal je gezegd worden.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links