Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 23 Maart 2007 – Eerste oorontsteking

23 Maart 2007 – Eerste oorontsteking

In de nacht van 23 maart begon het allemaal, Kaye werd rond 1 uur wakker. Huilen en krijsen, niet normaal. Beetje jammer was alleen dat we geen idee hadden waarom hij zo overstuur was. Wij thermometeren en hij bleek ook helemaal warm te zijn.
Mama heeft de hele nacht met jou beneden gezeten om je heen en weer te wiegen omdat je anders echt niet ging slapen! En dat nog wel op papa zijn verjaardag.
Mama had de hele nacht niet geslapen dus toen het eindelijk ochtend was snel de huisarts gebelt. Daar mochten we dan rond 12 uur komen. Zitten we daar in de wachtkamer te wachten ziet mama ineens allemaal prut uit zijn oortje lopen. Toen wist ik het al het was een oorontsteking!
Gelukkig was het rond 11 uur gesprongen en was Kaye daarna weer helemaal vrolijk! En na thuis lekker mijn bed te hebben opgezocht en om 5uur wakker te worden was ik ook weer een stuk vrolijker. Hopelijk krijgen we deze nachten niet te vaak.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links