Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 21 Juni 2008 – Rondje kermis en Strijkviertel

21 Juni 2008 – Rondje kermis en Strijkviertel

Pake en beppe en ome Germ waren bij tante Harma en ome Guido blijven slapen na de verjaardag. Mama had alleen gezien toen we naar tante Harma toe reden dat er kermis was vlakbij hun. Omdat je de vorige keer zoveel plezier had gehad op de kermis leek het mama wel leuk om daar weer met je heen te gaan. Dat vond papa wel een goed idee.Dus papa gauw de hondjes uitlaten zodat we weg konden. Toen hij terug kwam had mama net met een grote glimlach de telefoon opgelegd. Die had namelijk even stiekem met pake en beppe gebeld of die het niet leuk vonden om met zijn allen die kant op. Dat leek hun wel een goed idee. Ze waren zich toch al een beetje aan het afvragen wat ze eens zouden doen.

Met zijn allen de auto in gestapt en naar ome Guido gereden. Daar stonden ze al bijna klaar (duurde nog maar tien minuten voor we weg reden) en we gingen die kant op. In eerste instantie reden we dus naar de kermis… daar een rondje om de rotonde en weer weg bij de kermis. Dat snapten papa en mama niet helemaal. Blijkbaar had de rest alleen begrepen dat we eerst even bij het Strijkviertel gingen wandelen. Dat is wat ze noemen een recreatieplas. Daar zijn we dus eerst even een rondje om heen gelopen.

Nu werd het tijd om naar de kermis te gaan. Een parkeerplek zoeken leek een beetje lastig maar dat viel uiteindelijk gelukkig mee. Het was wel een slecht begin van de kermis want je liep gelijk langs een aantal eettentjes. Pake was gelijk onder de indruk, denk van het gevoel in zijn maag en de lekkere luchtjes in zijn neus. Daarna was het tante Harma die zin in eten begon te krijgen. De poffertjestent met terras sprak haar wel heel erg aan. Iedereen had alleen zoiets van laten we eerst even op de rest van de kermis rondkijken. Zo gezegd, zo gedaan. Een stukje verderop kwamen we de draaimolen tegen en daar moest je natuurlijk wel even in. Alleen was 1 rondje dan weer net even niet genoeg. Je wilde graag nog een keer en nog een keer. Want je mocht in hele leuke auto’s zitten. Zoals een brandweerauto. Je zat fanatiek te sturen en te zwaaien. Echt geweldig om te zien.

Pake wilde toen even in de zweefmolen en papa wilde wel mee. Uiteindelijk wilde ook ome Germ wel even mee. Dus 3 kaartjes gehaald en daar gingen we. Alsof we in een achtbaan zaten gingen we tekeer in de zweef. Armen in de lucht en als we dan naar beneden gingen hard roepen van: wooow. Iedereen op de grond schaamde zich kapot (dus beppe, tante Harma, ome Guido en mama). Maar iedereen in de zweef had het enorm naar zijn zin.

Ome Guido ging daarna nog even langs de schiettent en dat deed hij best wel goed. Hij ging een mooi prijsje winnen. Papa wilde het toch ook wel even proberen ook al had hij er al weinig vertrouwen in want hij doet het nooit. Omdat ome Germ ook mee was leek het hem wel leuk om dan op hetzelfde te schieten als ome Germ en dan dus tegen elkaar. Zoals zo vaak wilde papa alleen weer even iets te snel zijn en die had al een aantal keer gemist voordat ome Germ überhaupt had geschoten. Helaas had papa dus dik verloren van ome Germ. Samen hadden ze alleen wel genoeg punten verzameld voor een leuk cadeautje voor jou. Een hele mooie auto!

Daarna hebben we nog even met zijn alleen het restant vlees van de dag ervoor soldaat gemaakt op de bbq. Omdat er een aantal mensen nog een stukje moesten rijden (ome Germ en pake) werd er op tijd weer een einde aan gemaakt. Ze reden voor ons uit richting snelweg. Alleen stopten ze toen op de verkeerde rijbaan omdat ze even aan het kijken waren waar ze naar toe moesten. Papa heeft ze toen maar even op sleeptouw genomen. Zo zijn hun ook netjes thuisgekomen zonder allemaal omzwervingen te moeten maken.

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links