Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 23 September 2007 – Dagje Camping

23 September 2007 – Dagje Camping

Wat een dag weer vandaag. Echt niet normaal. Gingen gewoon even rustig met mijn ouders de tent afbreken want seizoen zit er wel weer al was het vandaag heerlijk buiten.
Waren we klaar gaan we naar huis gingen mijn ouders nog ff wat anders doen en wij (mama, papa en Kaye) reden al naar huis. Wij thuis al eten klaargemaakt enzo krijgt mama ineens telefoon:
Ehhh Stef, we staan op de snelweg…
Ik dacht al van jah duhh er staat file daar…
tegen de vangrail….
Dus mama gelijk nee toch, wtf… en gelijk vragen waar ze stonden en zo. Ze zei dus ergens op de A28 bij Nijkerk. Ik gelijk papa de auto weer in gesleept en samen met Kaye die kant op. Rijden we zo ongeveer bij afslag Apeldoorn zie ik ze staan. Als 2 zombies in de auto. Maar ja hoe kom je dan aan de andere kant want echt lekker stilstaan, kan je niet. En wachten op de kijkers file is ook beetje lastig.

Dus wij helemaal doorrijden tot eerstvolgende afrit… en aan de andere kant van de weg zien we de rij auto’s staan dus daar zaten we ook nog mee. Uiteindelijk bij Nijkerk weer omgedraaid richting Utrecht.

Met de alarmlichten aan over de vluchtstrook vanaf Nijkerk naar Amersfoort gereden. Gelukkig valt het uiteindelijk allemaal wel mee maar we zijn enorm geschrokken. Ze bleken door een vrachtwagen met trailer (zo’n 12 meter ding) van de weg gedrukt te zijn omdat er een idioot keihard invoegde en daarna vol ging remmen. Die vrachtauto had dus zoiets van wow… wat doen we nu. Rijd ik die gast dood (remweg was nogal kort) of probeer ik uit te wijken en hij koos voor het laatste.

Het had allemaal heel anders af kunnen lopen en daar is iedereen zich ook erg van bewust.

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links