Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 13 Mei 2007 – Eerste keer autostoel

13 Mei 2007 – Eerste keer autostoel

Vandaag was Moederdag. We gingen naar Frank en Nancy voor een gezellig dagje. Wat papa en Frank niet wisten was dat Nancy en mama kaartjes voor het voetbal hadden geregeld en dat frank en papa snel weg moesten toen we in Rotterdam aankwamen. Papa en Frank gingen namelijk naar Ajax – Heerenveen. Een playoff wedstrijd. Het begon goed voor Heerenveen maar uiteindelijk werden ze afgeslacht.
Voordat we uberhaupt in Rotterdam kwamen moesten we de autostoel installeren. Je was nu namelijk zo groot geworden dat je niet meer in de maxi cosi in de auto paste. Na een hele tijd prutsen en pielen en een paar keer de gordel opnieuw vastmaken stond de stoel eindelijk goed. Hierna gauw jou in de stoel gezet en dat vond je toch wel zo gek. Je zat echt met open mond in je autostoel. Je zat zo verbaasd te kijken, echt geweldig om te zien. Op een gegeven moment was je ook echt bang volgens papa en mama want je had je gordeltjes heel stevig met je beide knuistjes vast. Zo stevig dat je er witte knuisjes van had. Eigenlijk wel heel erg zielig maar het was wel een grappig gezicht. We denken toch dat het kwam omdat je altijd naar de achterruit van de auto keek en nu ineens kon je papa en mama gewoon zien en ook naar buiten kijken via de zijraampjes.
De terugreis ging gelukkig een stuk beter. Je viel als een blok in slaap en dat zag er ook heel komisch uit. Je was net een pop zoals je aan het heen en weer bungelen was in je gordeltjes. Iedere keer wilde mama je hoofd goed leggen maar steeds weer viel je hoofd naar voren.

 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links