Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 12 September 2012 – Verjaardagsfeestje in dierentuin Amersfoort

12 September 2012 – Verjaardagsfeestje in dierentuin Amersfoort

Woensdag 12 september 2012. Eindelijk is het zover, ik heb er 10 dagen op moeten wachten maar eindelijk is het tijd voor mijn verjaardagsfeestje. Beppe is langsgekomen om op Yahro en Viënn te letten zodat papa en mama zich op mij en mijn vriendjes konden richten.

We waren allemaal super druk en hadden enorm veel zin om op pad te gaan. Op mijn feestje had ik Floris Wereldsma (meestal zeg ik: Floris Wereldsmaak), Julian, Bo en Hidde uitgenodigd. Dat zijn mijn beste vrienden op school. Eerst gingen thuis cadeautjes doen en ik heb mooie dingen gekregen. Echt veel tijd voor mijn pakjes had ik niet, want ik wilde weg en mijn andere leuke ding doen.

Broodjes waren gesmeerd zodat we die onderweg op konden eten want anders werd het heel laat en er is genoeg te zien in het dierenpark. Dus de auto’s ingeladen en die kant op gereden. Het was gelukkig best een mooie dag. Niet al te warm en zeker niet koud.

In het dierenpark heb je de “Mis-Niets-Route” met speciale weggetjes speciaal voor de ondernemende types, nou dat was dus echt een mooie route voor ons. Voor we goed en wel het park binnen waren renden we al de eerste klauterboom over naar de vogeltjes. Heel enthousiast rende ik achter mijn vriendjes aan maar toen ik binnen stond aarzelde ik toch wel een beetje. Wat als er nu zo’n vogeltje op me wilde zitten of heel dichtbij kwam. Dat idee was toch echt wel een beetje eng.

Daarna konden we met een glijbaan naar beneden en bovenaan de glijbaan kon je via een raam het berenverblijf in kijken. Wat een groot hok hebben die en wat zijn het enorm grote dieren. Daar waren we allemaal wel van onder de indruk. De beer zelf was niet echt onder de indruk, die lag namelijk heerlijk te slapen.

In de rest van het park hebben we alle dieren bekeken en flink gek gedaan bij de apen. Van de apen werden we flink druk. De vogels vonden we een stuk minder interessant. Bij de leeuwen waren mensen die pas getrouwd waren en hun fotoshoot daar deden. Ik denk dat we er wel een paar keer bij opstaan want we waren behoorlijk aanwezig. In die zaal staat een grote troon want het gaat om de koning der dieren. Die troon was natuurlijk voor ons!

Het mooiste vond ik toch wel het Dinobos. Ik vond het ook wel een beetje spannend. Al die grote dino’s bekijken. Wat zijn er veel en wat waren ze indrukwekkend. Mijn favoriete dino is de Tyrannosaurus Rex. Die is echt mega sterk.

Samen met mijn vrienden hebben we ook nog even gekeken hoe hard we konden rennen. Dat was echt leuk en hebben we ook een flink aantal keer gedaan. Hierna gingen we nog even in de speeltuin spelen. Al met al was het een prachtig mooi feestje, ik was helemaal kapot toen ik thuiskwam.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links