Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 13 Augustus 2006 – Alweer een BBQ op de camping

13 Augustus 2006 – Alweer een BBQ op de camping

Het is net alsof we niks anders doen maar jah we zaten gewoon lekker thuis na even heerlijk uitgeslapen te hebben. Toen we wakker werden bleek het een stralende dag te zijn (de eerste in dagen).Mama had nogal zin om te zwemmen omdat dat blijft te helpen als pijnverlichting. Alleen vind opa zwemmen ook altijd wel fijn dus maar even contact met hun opgenomen. Vanwege het feit dat het eindelijk mooi weer was en zij dus al de hele week binnen hadden gezeten kwamen ze met een nieuw voorstel: gezellig samen bbq-en.
Dus zodoende alle vleesjes die nog in de vriezer zaten en op een bbq warm gemaakt konden worden bij elkaar gezocht (gelukkig had oma nog wel wat paketten in de vriezer liggen) en richting camping vertrokken. Daar eerst even rustig een kopje normale koffie gedronken met een koekje en heerlijk van het weer genoten.

Om een uur of half acht het vuur op de barbeque maar eens flink opgestookt en het kokkerellen kon weer beginnen. Na enige culinaire hoogstandjes van kok opa die deze keer wat rustiger aan met het vlees moest doen zodat we ook keer konden genieten van het eten zat ieders buikje weer vol.

Toen werden we nog even uitgenodigd om een afzakkertje te komen doen bij de overkant (Brenda en Martijn) terwijl de dames konden afwassen. Tenminste dit was het plan van de mannen maar helaas pakte het iets anders uit. Opa en papa gingen daar een bakje koffie drinken en daarna moest er alsnog afgewassen worden door de mannen.

Na wat heen en weer geklets en menige uitnodigingen naar mensen toe die ook nog op de camping aanwezig waren zaten we op een gegeven moment wat later op de avond met een hele groep op het stek. Mama had het wel wat gehad en na enig overleg werd er maar besloten om de nacht door te brengen op de camping.

Papa vond het ook wel prettig want het was erg gezellig en zodoende kon ie ook even een pilsje pakken.

Onsdropje vond het allemaal nie zo erg. Je zag alleen sommige mensen af en toe eens flink naar der buik kijken. Veel ruimte om te bewegen heeftie niet meer maar af en toe is hij zeker aanwezig!
 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links