Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 30 Augustus 2009 – Verjaardag gevierd

30 Augustus 2009 – Verjaardag gevierd

Het is wat… een verjaardag plannen. Opa en oma gingen de week erna naar Zeeland en die vinden het zo leuk om op de verjaardag te zijn dus dat was geen optie. De week ervoor dan maar. Het was flink puzzelen om überhaupt een goede dag te vinden. Dan kon die weer niet en dan die niet. Dus uiteindelijk maar gewoon een datum geprikt en hopen dat iedereen komt.

Een aantal maanden geleden heb ik natuurlijk al een pracht cadeau gekregen waar ik al heel lang plezier van heb: de trampoline! Hier speel ik nog steeds heel veel mee. Papa en mama hadden weer een lekkere taart voor me gekocht waar ik heerlijk van mocht snoepen. Niet zo veel als vorig jaar, ik moest deze taart gewoon delen. Hij was wel heel erg mooi! Een echte cars-taart. Nou Cars is mijn favoriet en alle auto’s die ik ervan op mijn verjaardag kreeg zal ik goed verzorgen. Ik heb een hele leuke dag gehad en weer heerlijk gespeeld want het werd gevierd op de camping.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links