Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 31 Augustus 2008 – Verjaardag gevierd

31 Augustus 2008 – Verjaardag gevierd

Zoals iedereen natuurlijk allang weet ben jij jarig op 2 september. Enige nadeel is dat deze datum niet op een hele goede dag valt. Namelijk een doordeweekse dag. Daarom besloten papa en mama om je verjaardag maar even in het weekend te vieren. Na enig overleg met enkele gasten werd besloten om het te houden op de zaterdags voor je verjaardag.

 

Hierdoor bleken dus een aantal mensen ook weer niet te kunnen komen, die hadden liever een week later of een dag later en voor anderen was het juiste de perfecte dag. Oftewel, we hielden het maar gewoon want je kan niet iedereen tevreden stellen. Hopen voor jou dat er maar zoveel mogelijk mensen komen.

 

Vanwege het weer en de mooie locatie werd besloten het op de camping te vieren. Dan kun jij ondertussen ook lekker ravotten en kan iedereen lekker buiten je verjaardag vieren. Wat wil je nog meer! De buurvrouw op de camping (Mireille) kan heel leuk en mooi taartjes maken. Dat hebben we vorig jaar natuurlijk ook gezien met die prachtige bumba-taart. Daarom heeft ze dit jaar voor jou weer een heerlijke taart in elkaar gezet. Eentje met een hele mooie auto er op. Omdat je nu helemaal gek bent van auto’s leek het papa en mama wel een goed idee om iets met dat thema te gaan doen. En speciaal voor jou had ze ook nog een eigen taartje. Een hele mooie blauw bus! Daar mocht jij je helemaal misselijk aan eten als je dat wilde.

 

Echt heel veel tijd om van de taart te genieten en de kaarsjes uit te blazen had je niet. Je wilde namelijk spelen! Al die mooie auto’s die je had gekregen, die wilde je echt gelijk hebben. Het gaat natuurlijk om jou verjaardag dus na eventjes lekker gesnoept te hebben mocht jij heerlijk spelen. Papa en mama waren ondertussen helemaal druk met koffie, thee en wat iedereen ook wel niet wilde drinken. Gasten onthalen, bijkletsen. Het duurde toch wel even voordat iedereen zich had gesetteld. Papa en mama kwamen er niet echt aan toe om te zitten. Gelukkig was buurman Marcel heel erg aardig. Die had op een gegeven moment maar even een bakje koffie gezet. Nou dat scheelde wel ff.  Het is af en toe toch echt wel fijn om wat hulp te hebben. Helemaal omdat mama je broertje weer moest voeden, die kon dus eindelijk even rustig zitten en praten.

 

Het was uiteindelijk echt een prachtige dag en je hebt geweldige mooie kadootjes gekregen. Erg hectisch was het allemaal wel maar dat heb je nu eenmaal op een verjaardag. Qua temperatuur en weer was het misschien zelfs wel bijna te warm. 2 Jaar alweer, wat een leeftijd!

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links