Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 25 September 2006 – Het tweede bezoek….

25 September 2006 – Het tweede bezoek….

Omdat papa en mama nogal druk met de verhuizing van de spulletjes bezig waren hadden we aan oma gevraagd of zij even langs het consultatiebureau wilde gaan om te kijken of alles goed verliep.
Natuurlijk zaten we heel erg in spanning of hij nu inderdaad wel aangekomen was… Dus terwijl wij druk bezig waren en de tijd na half 2 verstreek zaten we erg te wachten op een telefoontje.
Gelukkig kwam niet al te lang daarna het verlossende telefoontje en hij was goed gegroeid. Hij was 210 gram aangekomen. Dus het zag er allemaal super uit. Oma had ook maar verteld dat we Kaye stiekem een beetje bijgevoed hadden omdat we nu een beetje in de stress zitten met hoe de verhuizing allemaal ging en daarom de borstvoeding een beetje terug was gelopen.

Maar omdat we hypoallergene bijvoeding gebruiken was dat niet zo erg. Gewoon veel aanleggen was het devies.

Gerustgesteld konden we weer verder gaan met alle zooi uit de woning trekken. Uiteindelijk was ie om 17:59 helemaal leeg! Daar zijn we in ieder geval van af!

Opa heel erg bedankt voor het helpen! Neem maar een wijntje van ons . En oma ook bedankt. Allebei vooral bedankt voor het geven van een plekje waar we weer even tot rust kunnen komen en zekerheid hebben.

Ome Micheal ook bedankt dat hij ruimte wilde maken voor ons.

 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links