Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 30 Juni 2010 – Uitgedeeld speelzaal, laatste dag

30 Juni 2010 – Uitgedeeld speelzaal, laatste dag

Het is zover. De laatste dag op de speelzaal is aangebroken. Net als die van veel andere kinderen dus de traktaties moesten een beetje verdeeld worden. Maar iedereen kwam natuurlijk aan de beurt. Mijn papa en mama had ik flink aan het werk gezet. Iedereen maakte namelijk echt hele mooie creatieve traktaties. Iets waar mijn papa en mama niet zo erg goed in zijn. Het bedenken is al best wel lastig en het uitvoeren nog meer. Vaak komt het er niet zo uit te zien als het bedoelt is.

Papa en mama hadden de hoop niet opgegeven en gingen dus aan de slag. Omdat ik heel erg gek van Cars ben leek het hun een goed idee daar iets mee te doen. Dus vanuit daar gedacht kwamen ze uit op een sleutelhanger met een cars figuurtje en dan snoepsleutels er aan hangen. Al met al toch een heel creatief idee.

Terwijl ik lekker lag te slapen waren zij druk bezig samen met buurvrouw Gonny om de traktatie in elkaar te flansen. Eerst plaatjes uitprinten. Daarna de plaatjes uitknippen, zo netjes mogelijk zodat papa ze kon lamineren. Dat weer uitknippen en een gaatje maken en klaar was de sleutelhanger.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd en de traktatie zag was ik dolblij en trots. Ik vond het echt super mooi gemaakt door papa en mama. Het uitdelen op de speelzaal ging ook heel goed. Iedereen herkende het bijna en was heel enthousiast.

Het afscheid van de juffen viel me niet echt zwaar. Zei gewoon doeg en zwaaide net als altijd. *vroem* *vroem* … op naar het volgende avontuur.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links