Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 18 December 2009 – Peuterspeelzaal kerst

18 December 2009 – Peuterspeelzaal kerst

 

Het is pas echt kerst over een week maar ja dan is het vakantie. Dus daarom vier ik vandaag kerst op de peuterspeelzaal. Bij binnenkomst was alles weer prachtig versiert. Alle ramen waren afgeplakt en overal stonden kaarsjes (buiten bereik van de kinderen natuurlijk).

De vorm waarin we kerst vieren is in een ontbijt. Dus een echt kerstontbijt. Bilal kwam ook en dat vond ik wel heel erg leuk. Er waren nog heel veel ouders aanwezig en daardoor was het erg druk in de speelzaal. Wel erg jammer want doordat alle tafels aan elkaar in een lange rij stonden was er niet zoveel ruimte meer over. Eigenlijk wilden alle ouders gewoon niet weg maar lekker bij hun netjes aangeklede kindje blijven net als met de Sinterklaas.

Papa begeleidde me naar de tafel en liet me zitten op een stoel. Nou ik vond het prima, geen probleem. Niet heel lang daarna kwam ook Bilal binnen en die voelde zich wel erg ongemakkelijk met al die mensen. Hij had ook geen idee waar die eens zou gaan zitten. Op de stoel naast Kaye zette juf Martine een ander kindje neer maar daar stak papa een stokje voor. Hij gaf aan dat het voor Bilal en Kaye misschien toch wel wat leuker was om samen te gaan zitten.

Zodra Bilal door had dat hij naast Kaye kwam te zitten was het klaar. Hij was weer helemaal gelukkig en ik zei tegen papa dat ik wel een kus en een knuffel wilde. Dus papa kon eigenlijk wel gaan kwam het op neer. Samen met Bilal heb ik heerlijk gegeten en toen ik anderhalf uur later weer werd opgehaald was ik best wel beetje moe.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links