Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 04 Mei 2006 – De 3e afspraak met de verloskundige

04 Mei 2006 – De 3e afspraak met de verloskundige

 We zijn nu gewoon alweer 21weken en 2 dagen verder… Als we nu in de wachtkamer van het ziekenhuis zaten zouden mensen die voor het eerst daar kwamen voor de termijnecho zo naar ons zitten kijken. Want de buik begint nu toch hele grote vormen aan te nemen! Maar goed dus misschien dat we daar niet langs hoeven.Ook is het kind druk aan het bewegen sinds anderhalve week. Van stilliggen heeft het niet gehoord. Gelukkig voor mama want zo weet je in ieder geval dat alles naar wens verloopt. En ook papa kan het al voelen.

De verloskundige had vandaag ff wat moeite om het hartje te vinden. De baby daarentegen had minder moeite om de verloskundige te vinden. Op het moment dat het met gel besmeerde apparaat de buik raakte hoorde je gelijk POK omdat de baby ertegenaan schopte. En heel wat POK-jes later hoorden we het hartje weer kloppen. Ze zat eerst een beetje te hoog. Het kind ligt namelijk onder de navel met de kont.. en het hoofd ligt veilig tussen het bekken. Het was een stagiare die het deed en ze vroeg toen ook nog maar ff of mama het al voelde! Toch klein beetje een overbodige vraag maar jah. Het ziet er allemaal prima uit dus wat wil je nog meer!
Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links