Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 18 Mei 2006 – Angelsound

18 Mei 2006 – Angelsound

En nu hoor ik je denken angelsound.. dat moet het slapen van de baby op je blote borst wezen. Want wat is er rustgevender of mooier dan dat. Helaas zover zijn we nog niet. Daar moeten we nog een 117 dagen op wachten. Dan word dat onze angelsound.Angelsound is een apparaatje waarmee je de hartslag van de baby in je buik kan horen. Een echte must voor pappa’s om meer betrokken te raken bij je baby. Mamma voelt hem meerdere keren per dag en af en toe kan pappa hem ook voelen maar toch is het dan nog van een afstandje. Je legt je hand erop en hoopt het te voelen. Mamma kijkt je aan en zegt voelde je hem, dan heb je zoiets van ehm… nou nee niet echt. Tot hij keer echt hard schopt en dan ga je gelijk spontaan glimlachen.

Met de angelsound kun je dus als pappa zijnde dus lekker het hartje luisteren en dat voelt zo lekker. Het klinkt alleen een beetje waterig omdat ie zo diep in de buik ligt maar toch. Je voelt je toch een stukje dichter betrokken bij de zwangerschap en het scheelt je wachten op je volgende bezoek aan de verloskundige.

Enige nadeel aan de zaak is dat de baby het heel erg goed merkt en zodra hij voelt dat er gedrukt word gaat ie met goed getimede en gecontroleerde bewegingen tegen het apparaatje schoppen. Dit is zeer nadelig voor de trommelvliezen!
 
 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links