Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 30 April 2008 – Koninginnedag

30 April 2008 – Koninginnedag

We zitten nu natuurlijk regelmatig op de camping en deze week kwam het allemaal wel heel mooi uit. Maar 2 dagjes tussendoor vrij nemen en toen had papa ook vrij van woensdag tot en met maandag. En als je dan even het weer kijkt en dergelijke dan is het toch wel lekker om even op de camping te zitten.Normaal gesproken gingen papa en mama Koninginnenacht Utrecht in maar daar hadden ze dit jaar niet zoveel zin in. En dit jaar ging het dus ook niet door. We gingen met zijn 3tjes lekker naar de camping zodat jij daar ook lekker kan spelen en ravotten.

Eerst lekker uitgeslapen en toen op Koninginnendag richting Nijkerk om gezellig even tussen de kraampjes door te lopen van de vrijmarkt. Niet dat we echt ergens naar op zoek waren maar dat geeft niet he. Na een tijdje rondgelopen te hebben en 1x bijna voor iets zinloos geld hadden uitgegeven kwam opa een bolderkar op het spoor.

Hij zag er nog helemaal netjes en strak uit en ook erg degelijk. Dus de kogel was snel door de kerk. Die moesten opa en oma hebben! Maar jah, hoe ga je dat regelen en nog beter, als je ook al andere dingen hebt gekocht (zoals een zandbakschelp): Hoe krijg je dat ding in de auto?

Uiteindelijk nadat het eerst een half uur had geduurt voordat opa eindelijk ergens had gepint (zijn erg weinig pin-automaten en er stond 1 in storing en voor de rest stond een lange rij) konden we eindelijk met de bolderkar op stap. Je werd er gelijk ingezet en dat vond je in eerste instantie maar helemaal niets. Eigenlijk vond je het veel te eng en je kon er ook niet van genieten. Met je handjes helemaal wit van het knijpen zat je krampachtig in de kar.

Het was een hele klus om door de drukke stad met een grote bolderkar heen te komen zonder mensen te raken. Maar zo kan je maar weer zien dat opa al jarenlange rij-ervaring heeft. Bij de auto aangekomen even flink gepuzzeld en gedaan. Uiteindelijk moest de achterklep open blijven, oma bij papa en mama in de auto… en dan paste het allemaal net.

Omdat we ook een zandbak hadden moesten we natuurlijk nog even langs het tuincentrum om ook zand te halen. Het weer was toen omgeslagen in dikke buien dus mooie tijd om lekker de kachel aan te steken op de camping. Hopelijk is het binnenkort weer wat mooier weer. Afwachten of je de bolderkar straks wel leuk gaat vinden.

De dag erna in de ochtend ging opa even ontbijt halen. De bolderkar had hij tevoorschijn gehaald en hij kwam vragen of je ook even mee wilde. Nou in eerst instantie wat huiverig maar daarna als een keizer ging je mee naar de winkel. Sindsdien ga je iedere keer als je de kar ziet er in klimmen en geen tochtje op de camping maak je meer zonder.

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links