Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 26 Juli 2006 – Verloskundigenbezoekje

26 Juli 2006 – Verloskundigenbezoekje

Alweer tijd om te laten controleren hoe de situatie is. Regelmatig luisteren we nog het hartje met de angelsound maar de baby is nu toch dusdanig groot dat we meestal gewoon met de hand hem al helemaal voelen liggen.En hij schopt meestal ook goed dus we zitten nergens over in. Aangekomen bij de verloskundige blijkt inderdaad dat we ons nergens druk om hoeven te maken. Het ziet er allemaal super uit. Het hoofdje ligt nog altijd beneden (volgens ons heeft het altijd zo gelegen) en ze liet mama precies voelen hoe het lag. Ook de billetjes enzo kon ze precies aangeven.

De groei en alles zag er super uit. Dus de zwangerschap verloopt nog altijd super gladjes. Hopelijk blijft het de laatste weken zo doorgaan. Enige dat de verloskundige opmerkte was dat mama haar bloeddruk nu iets hoger begint te worden. Op zich nog niets schrikbarends want het gebeurd vaak rond deze periode in de bevalling maar toch iets om op te letten. Als het te hoog word is het natuurlijk weer gevaarlijk.

Nog gauw even het hartje geluisterd en toen konden we weer weg. Over 2 weken weer een afspraak en 2 weken daarna het bevalpraatje.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links