Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 31 Mei 2006 – Afspraak verloskundige en toetoet

31 Mei 2006 – Afspraak verloskundige en toetoet

En toen waren er alweer 4 weken voorbij. Weer naar de verloskundige. Het aftellen gaat nu steeds rapper want over 3 weken hebben we alweer een afspraak.Het inleidende gesprekje hoe de zwangerschap nu allemaal verliep werd weer geleid door het feit dat mamma nog altijd problemen met haar werk heeft. *fluistertoon: ons is aangeraden om het nog maar zoveel mogelijk met ziekmelden te rekken zodat ze dan met zwangerschapsverlof kan. Maar natuurlijk verder niet over praten. Het conflict valt gewoon niet op te lossen.

Met de baby was verder alles prima in orde. Wij dachten dat het hartje op een andere plek beter te horen was maar zij voelde even hoe groot het was enzo en had daarna gelijk het hartje te pakken. Dus pappa en mamma zijn nog altijd amateurs op het gebied van de angelsound want die doen er altijd een minuut of 10 over om het hartje te kunnen luisteren.
Gelukkig alles prima in orde (dat idee hadden we al want het schopt goed en we horen het natuurlijk iedere dag) en zo konden we weer op weg.
Ondertussen was in de woning iemand bezig met laminaat leggen. Hij was alleen nog lang niet klaar dus mamma ging nog niet kijken hoe dat ervoor stond . Opa was ondertussen lekker bezig op de sloop om zijn toetoet te laten apk keuren. Uiteindelijk bleek dit dus een keiharde apk afkeuring te worden. De hele achterkant was verrot. Hij had nog geluk dat zijn auto niet door zijn voegen is gevallen. Gelijk istie het internet op gedoken en 3 uur later had hij een nieuwe auto.

Denk dattie wat jaloers was op pappa want opa heeft ook een ford escort genomen (ok wel iets nieuwer… namelijk 1994… en een 1.6 motor). Iedereen weer blij.

De vloer is ook heel mooi geworden dus daar zijn we erg blij mee. Marcel: bedankt!
 
 
 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links