Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 23 Juli 2006 – Een dagje met van alles

23 Juli 2006 – Een dagje met van alles

Vrijdagavond kwamen de meeste mensen alweer binnendruppelen. En veel ervan waren van plan om nu de vakantie maar eens te laten beginnen. Helemaal bepakt en bezakt waren ze vrijdagavond nog uren bezig om alles zo te maken dat ze er 4 weken konden vertoeven.

Eindelijk vakantie en weg van alle dagelijke beslommeringen. Niet verkeerd gedacht want het weer zat nog behoorlijk mee. Ook opa en oma waren weer aangekomen op de camping en hadden hun intrek genomen intrek genomen in hun caravan. Papa en mama zaten lekker buiten onder de luifel toen ze aankwamen.

Het bleek dat opa dit weekend maar eens aan wilde grijpen om zijn nieuwste aanwinst een tewaterlating te gunnen bij het Erkemederzand. Dus op zeker moment begint ie ff lekker te pompen, want het is een commando opblaasbootje. Bij dit soort onderdelen weet papa het goed gemaakt. Hij neemt nog wel even een bakje koffie en wacht wel tot het voorbereiden allemaal voorbij is. Uiteindelijk zat het bootje vol en kwam opa vragen of papa ook mee wilde varen. Nou super idee natuurlijk! Er bleek dus alleen een nadeel aan te zitten. Nu moest hij helpen om alles klaar te zetten en naar de auto te brengen om alles naar het water te brengen.

Vooruit papa is ook de kwaadste niet en had al toegezegd dus zo gezegd zo gedaan. Alle spullen naar de auto gebracht en onderweg naar de helling om het bootje te water te laten. We waren er al bijna toen opa erachterkwam dat ie de 2tact misschien ook wel ff mee had moeten nemen want zonder bezine vaart het nog altijd lastig. Dat misschien kon ie dus wel achterwege laten en oma en mama zaten verbaasd te kijken dat papa alweer terug was. Want jah die kon de zooi dus weer ophalen.

Een 5 minuten later waren we dan toch weer vertrokken en hadden we als het goed is echt alle spullen mee om het varen tot een succes te maken. Bij het water aangekomen eerst de boot in het water gelegd en daarna de motor (een 4pktje) vastgemaakt. Hierna was het tijd om hem nog even bij te vullen. Nadat de overige voorbereidingen ook getroffen waren en de auto afgesloten was het dan eindelijk tijd om geld te gaan voor shag omdat opa die in het water had laten vallen. Gelukkig hadden we hier een slimme manier voor.

Met de boot voeren we een stuk verderop het strand op. Vanaf daar was het nog een minuut of 5 lopen en dan waren we bij de caravan. En weer keken de beide dames behoorlijk verbaasd op en vroegen of we nu al klaar waren. Toen papa vertelde waar het om ging was ze een stukje minder blij. De beurs werd gepakt en papa kreeg geld mee. Dus terug gelopen naar de boot waar opa al zat te wachten. Ergens midden op het water dat wel. Gauw voer ie terug naar de kant en vroeg waar zijn shag was. Dus hem het geld gegeven en hij de boot uit en onderweg naar de winkel. Ondertussen mocht papa dan wel ff varen.

Dat liet ie zich geen 2x zeggen en zo gingen de wegen uit een. Terwijl papa wegvoer had ie zoiets van jah… het winkeltje is vlakbij de helling dus kan ik net zo goed daarheen varen en opa ophalen. Niet slecht bedacht dacht ik zo. Enige was natuurlijk dat opa dan ook heel goed het hele stuk dat ie nu te voet af moest leggen mee had kunnen varen :). ’s Avonds nog lekker even aan de bbq gezeten waar de spareribs weer lekker op smaakten en toen zat het weekend er alweer op maar niet nadat de boot weer helemaal opgeruimd en in het schuurtje gekwakt was.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links