Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 22 Mei 2010 – Eerste keer camping slapen van het seizoen

22 Mei 2010 – Eerste keer camping slapen van het seizoen

 

Het is al een beetje laat in het seizoen maar dat kwam omdat we naar Texel zijn geweest. Daardoor zijn we nog niet eerder echt een weekend op de camping geweest dit seizoen. Dit weekend kwam daar verandering in en we kregen ook al gelijk visite. Pake en beppe en ook ome Germ kwamen gezellig even langs om te kijken hoe we het hadden.

Op een gegeven moment ging er alleen even iets heel erg mis. Ik was lekker aan het spelen samen met vriendje op het andere veld. Op een gegeven moment ging dat vriendje naar huis en ik ging ik bij Yolene in de caravan spelen. Ondertussen zaten papa en mama met pake en beppe aan de koffie.

Niet lang daarna kwam oma even langs om gezellig te kletsen. Die vraagt aan mama: “Waar is Kaye”. Hierop zegt mama dat die bij het vriendje op andere veld is. Daarna verteld oma dat die allang naar huis zijn dus ik kon daar helemaal niet zijn. Nou dat klopte dus ook wel maar nu brak er grote paniek uit.

Met iedereen die we zo gauw konden vinden zochten ze de camping af om mij te vinden. Op het middenveld en de ring daaromheen. Bij de kinderboerderij, bij de sloot en bij de grote speeltuin. Bijna overal werd gezocht maar ik werd niet gevonden. Op een gegeven moment kwam mama bij het toiletgebouw Yolene tegen die vraagt: “Is er wat aan de hand ofzo?“ Mama was behoorlijk overstuur dus die zegt: “Hij is weg, we kunne hem nergens vinden. Kaye is weg!”. Waarop Yolene zegt, owh zoeken jullie Kaye die zit bij mij in de caravan!

Heel erg blij natuurlijk dat hij terecht was maar nu moest iedereen die overal verspreid over de camping aan het zoeken was dit goede nieuws weer meegedeeld worden. Dus dat werd weer een beetje zoeken. Een hele consternatie maar gelukkig istie gevonden.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links