Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 22 Januari 2007 – Zandvoort

22 Januari 2007 – Zandvoort

Het was weer eens zo’n weekend. Je afvragen wat je is zal gaan doen en uiteindelijk dan iets bedenken en gelijk de auto in en er naar toe. Het weer leek redelijk dus het leek iedereen een leuk idee om dan voor het eerst met Kaye naar het strand te gaan. Welk strand kun je dan beter hebben dan dat van Zandvoort. Dus wij met Kaye richting de boulevard. Uiteraard woont er in de buurt van Zandvoort (Haarlem) familie. Eerst even een belletje die kant op gepleegd en Toos wilde wel even mee. Die zag het wel zitten. Helemaal vanwege het feit dat er een goede vistent zit. Ook een hele goede reden om die kant op.
Het weer in Zandvoort was alleen toch even iets anders dan gepland. Het zand waaide je aan alle kanten voorbij. Arme Kaye is dus niet eens helemaal bij de zee geweest. Met hem in de beschutting van de maxi cosi (regenhoes eroverheen) was meer dan genoeg ervaring voor dit moment. Misschien volgende keer beter?

Hierna nog even langs Marina (zus van Andre) om daar na het uitwaaien even bij te komen onder het genot van een bakje koffie. Dan blijf je natuurlijk toch altijd weer net iets langer hangen dan in eerste instantie in de planning zit. Zodoende reden we laat op de avond weer richting huis. Kaye sliep voor we er erg in hadden, waar zou hij van gedroomd hebben?

10-02-2007 zit gedeelte van de wagen omruilen Vandaag was het dan zo ver mama moest afscheid nemen van de kinderwagenbak! Het gaat allemaal zo snel met onze kerel. En het zitgedeelte is gelijk zo groot! Dus op naar shurgard om alles ‘even’ om te ruilen.

Daar aangekomen ging alles volgens plan, dus weer terug naar huis toe. Daar het zitgedeelte erop gezet en de voetenzak uitgepakt. Tot onze verbazing kwamen we erachter dat de voetenzak een hele andere kleur had dan de rest van de wagen.

Wij zo snel mogelijk geregeld voor een aankoopbewijs en op naar de winkel daar deden ze gelukkig niet moeilijk en mochten we hem zo omruilen! Kaye was het er niet helemaal mee eens dat ie nu ineens in een ander iets moest gaan zitten. Je zag hem helemaal verbaasd kijken. Maar toen we een stukje gingen lopen was hij helemaal om! Hij kon nu eindelijk lekker alles zien, zijn favoriete bezigheid. Echt lekker alles volgen wat er om hem heen gebeurd.

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links