Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » 24 Augustus 2006 – Verloskundigenbezoekje en een mooi cadeau

24 Augustus 2006 – Verloskundigenbezoekje en een mooi cadeau

Vandaag was het alweer zover. Alweer naar de verloskundige. Dan vliegen de weken pas voorbij als je iedere week naar verloskundige moet. Voor je er erg in hebt moet je alweer.
We hadden zoiets van we moeten maar even kijken hoe of wat. Even vragen of er misschien een reden te vinden is om in te leiden (problemen met woonruimte, stress of feestjes in september). Helaas bleek dit niet echt een mogelijkheid te zijn. Zwangerschapsvergiftiging enzo wel maar jah dat hebben we gelukkig niet. Na nog wat gebabbel over de bekkenproblemen waarna we nog wat foldertjes enzo hadden gekregen werd het tijd voor de controle.
Het hartje van de baby klopte weer prachtig en alles zag er prima uit. Zo te voelen was ons dropje helemaal ingedaald! Dus dat was erg goed nieuws. Hoe meer de bevaldatum nadert hoe meer je daar toch over nadenkt.

Enige wat niet helemaal netjes was de overdruk bij mama. Die was eigenlijk toch wat te hoog. Eigelijk zou mama dus een eiwitonderzoekje krijgen maar dat is er bij gebleven. Beetje hectiek in de praktijk waardoor niet iedereen meer even scherp was op het moment dat we weg gingen.

Dus met het goede nieuws over de indaling in onze zak vertrokken we. Aangezien we van Wilma ook gordijntjes hadden gekregen leek het ons wel een goed idee om even voor de rail te gaan kijken. Hiervoor leek het ons een goed idee om naar de Ikea te gaan. Want jah daar hebben ze bijna alles. Ook hadden we hele mooie Pooh stickers van 30 bij 30 waarvan het zonde was om ze op de muur te plakken dus daar moesten we maar even een lijstje voor opzoeken.

Helaas konden we bij de Ikea voor beide punten dus niet slagen. 30 bij 30 is echt een rotmaat voor fotolijstjes en gordijnrails zijn tegenwoordig bij de Ikea vooral design. En niet meer gewoon simpel die witte buisjes met die wieltjesoogjes voor de gordijnen .

Beetje teleurgesteld de winkel verlaten en nagedacht waar we dan maar eens heen moesten voor de spulletjes. Goede raad was duur. Niet wetende waar verder te zoeken maar even naar de Praxis gereden en hier bleken ze van die mooie uitschuifbare rails te hebben. Precies wat we zochten! Met oogjes dus dat was in ieder geval geregeld. Nu nog de fotolijstjes.

Bij de Praxis konden we hiervoor ook niet terecht. Nog in de stad gekeken bij de Xenos, V&D, Expo en weet ik veel welke winkel nog meer maar geen resultaat. Dus gingen we maar weer op huis aan. Daar besloten om maar gelijk boodschapjes te gaan doen want je wil ook wel weer eens eten enzo. Bij de Aldi even in de bakken gesneupt.. en wat kwamen we daar tegen: hele leuke aluminium fotolijstjes van 30×30! Dus een geslaagde middag!

Nadat we na een hele middag wandelen en er op uit te zijn geweest eindelijk thuiskwamen kregen we visite van opa en oma. Na enig gezoek (om het voorzichtig uit te drukken ) had opa alle onderdelen van de wieg bij elkaar gevonden. Ook waren de stoffen delen gewassen dus hij kon volledig in elkaar gezet worden. Dus papa de gordijnen opgehangen en opa de wieg in elkaar gezet.

Eindelijk was de slaapplaats van ons dropje ook gearriveerd. Hij is echt heel mooi geworden. Ome Michael en mama hebben er ook nog in geslapen en voor opa en oma betekend het dus wel heel veel om daar straks hun kleinkind in te kunnen bekijken!

Hij is echt prachtig, bedankt opa en oma!

 

 

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links