Get the Easy Comments widget and many other great free widgets at Widgetbox! Kaye » Blog Archive » 21 Februari 2009 – Friesland geweest voetbal gekeken

21 Februari 2009 – Friesland geweest voetbal gekeken

Alles is aan het veranderen. Zo ook de contacten tussen Friesland en Zeist. Meestal werd afgewacht totdat pake en beppe in Zeist langs zouden komen omdat papa niet meer goed zo’n stuk kon rijden. Op een gegeven moment moet je hier toch even overheen stappen en gewoon dat doen wat je wilt. Vandaar dat toen we deze zaterdagochtend vroeg wakker werden we zoiets hadden van: hoppatee bed uit en gaan.

Gewoon de stoute schoenen aan en op naar Friesland. Eerst even gekeken waar ome Germ moest voetballen zodat we daar misschien wel even naartoe konden. Het bleek niet heel ver van Sneek te zijn (ook al was het wel de verkeerde kant op vanaf Zeist gezien) dus besloten we om daar maar even langs te gaan. Op naar Oosterend waar ome Germ moest voetballen tegen de plaatselijke SDS. Een echte topper want SDS stond praktisch onderaan en ONS Sneek 3 zou nog aanspraak kunnen maken op de titel. Wat een drama werd deze wedstrijd. Germ schaamde zich kapot over het barre spel dat ze hadden gedemonstreerd.

Ondertussen was Kaye lekker nat geworden, dus tijd voor een schone luier en broek. Natuurlijk was papa weer zo slim om alleen een luier uit de auto te halen omdat hij de broek niet kon vinden. Dus kon hij nog een keer naar de auto lopen. Uiteindelijk op de tafel in de kantine van Oosterend heeft Kaye een schone broek gekregen.

Na de wedstrijd gauw richting huis gegaan want er moesten nog wat boodschapjes worden gedaan voor thuis. Zoals altijd weer een potje poker gespeeld. Nog iets dat altijd gebeurd is dat papa veel te optimistisch speelt en al zijn chips in no-time verliest! Erg zonde natuurlijk helemaal omdat hij daar soms wel wat kribbig van word. Deze keer helemaal omdat hij in plaats van alle kaarten ook nog eens de 2-6 had weggelaten. Hierdoor klopte er helemaal niks van.

Verder was het zeer gezellig en Kaye heeft heerlijk met pake gespeeld terwijl beppe bezig was om lachjes van Yahro te stelen.

No Responses to “21 Februari 2009 – Friesland geweest voetbal gekeken”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Welkom!
Heel erg welkom op mijn site.

Je kan hier van alles lezen over mijn leven.

Als het goed is doen mijn papa en mama soms ook wel wat nieuwe foto's plaatsen of berichtjes.
Recente reacties
Zoek op deze website
Links